51

Re: vit: Naše domácí hry

Děkuji, koukám na tu myš. To by mohlo být lepší. Ještě lepší představa by byla, kdyby místo myši měla v ruce můj horizontální penis. :-(

52

Re: vit: Naše domácí hry

Zdravím,
k té myši - moje Paní měla úplně ten stejný porblém, koupil jsem ji na Alze Logitech Vertical
https://www.alza.cz/logitech-mx-vertical-d5448525.htm
Je to o zvyku, ale na bolest zápěstí si už nestěžuje.

Držím palce.

53

Re: vit: Naše domácí hry

a rychle zpátky k cudnosti  smile

54

Re: vit: Naše domácí hry

Moc děkuji Medvidkovi. Objednal jsem Paní vertikální myš a podložku s polštářkem, tak to snad bude lepší. Navíc jsem jí včera koupil stahovací návlek a to je mnohem lepší než obinadlo. Ráno to měla ruku klidnější. Ale kdy vezme do ruky bičík, těžko říct. A zpátky k cudnosti.

55

Re: vit: Naše domácí hry

Hopky hopky: Ráno jsem měl děsnou erekci a začal jsem otlapkávat Paní. Ona se ani moc neprobudila a rovnou mě rázně poslala na 20 min hopkat do sprchy. Ještě výslovně chtěla, abych si vzal to velké dildo. To znamená si vzít uměláka s přísavkou a lubrikant, přilepit si ho ve prše na dlaždičky a prcat si intenzivně zadek. Už dlouho jsem to nedělal. Paní mi navíc říkala, až to budu příště dělat, tak si mám vzít její menší měkčí dildo a při šukání zadku ho kouřit.
Tak jsem si na jednu stěnu přilepil velké namazal a pomalu zasunul do zadku a druhé její, jsem si přilepil na druhou stranu a snažil se ho kouřit na jedničku. Několikrát se mi povedlo si ho do pusy strčit celé až po koule, do zadku jsem dorážel až po koule normálně. Měnil jsem polohy, několikrát jsem si klekl do sprchy a na dildo dosedal. Bylo to náročné, ale zvládl jsem necelých 25 min. Napětí v zadku bylo veliké a žádná velká úleva nepřišla. Pár kapek ze mě vyšlo, ale nic moc. Pak jsem se osprchoval a rychle šel potulit Paní. Nechala si vše vyprávět a říkala mi u toho , jaké jsem čuně a že mám pěkně rozmrdaný zadek. Pak ještě u snídaně měla narážky, co mi tam ještě strčí.
To napětí před tím bylo k zešílení, po tomto ránu přišla celkově úleva. Teď mě tedy dost bolí prdel, ale jsem za to Paní moc vděčný , že si na mě vzpomněla.
Budu rád za každý komentář.

56

Re: vit: Naše domácí hry

Tak to tvoje prdel spoznala stredovek  keď doplním naše hrackarstvo doma tak sa vramci tréningu chystám tiež aby som bol na všetko pripravený ježiško bude tento rok u nás riadne zvrhlý už len vybrať tie správne veľkosti  držím palce ja by som po 25minutach určite riadne vytiekol

57

Re: vit: Naše domácí hry

Moc hezky sis zašukal ve sprše. Potom už si na sex myšlenky neměl?

58

Re: vit: Naše domácí hry

Tak co je u vás nového?

59

Re: vit: Naše domácí hry

Koberec: Po hopkání ve sprše jsem se celkově uvolnil. Už jsem nebyl tak nervózní a netrpělivý, ale chuť na sex jsem měl pořád. Bolel mě zadek a připomínalo mi to podřízenost. Jinak u nás moc nového není. Paní byla koncem týdne nervózní, škola, práce, PMS, tak to bylo spíš o přežití. Na konci víkendu to dostala, tak taky nic, ale byla mnohem klidnější a u žívá si mou pozornost. Dostal jsem na oplátku i na prdel, ale nejlepší bylo asi líbání jejího krku, který si užívala a mě to okamžitě vzrušilo na maximum.

60

Re: vit: Naše domácí hry

Tak tvá poslední věta mě fakt pobavila. Ale v dobrém. Líbání jejího krku. Taky na sobě pozoruješ, že tě dokáží vzrušit i zdánlivé "maličkosti" ?
U mě to tak je. Ty prožitky a vzrušení se tak nějak posunulo.

61

Re: vit: Naše domácí hry

Trapik: Máš úplnou pravdu, že je vše intenzivnější. Mě stačí se koukat na její nádherný kulatý zadek a hned bych chtěl, chtěl cokoliv. Nebo její klín v elastakach a hned bych chtěl lízat.

62

Re: vit: Naše domácí hry

To můžu jenom potvrdit.
Stačí jen dotek a jak kdyby přeskočila jiskra. Když mě Láska pohladí, celý se rozklepu.

63

Re: vit: Naše domácí hry

Sex po dlouhé době: V sobotu mi Paní hodila klíčky, když jsem šel před spaním na záchod. Hned jsem pookřál a rychle sundal klec a utíkal do sprchy. Musel jsem si ho oholit, byl po té době dost zarostlý. Voňavý, se stojícím údem jsem přišel do ložnice. Paní ale chtěla jít spát. Mel jsem 100 chutí si ho vyhonit. Byl to nádherný pocit po takové době držet macka v ruce. Těžko se mi usínalo.
Ráno jsem jí nakonec vzbudil mazlením, pak po dlouhém lízaní dírek mě nakonec do sebe pustila. Musel jsem si vzít silikonový aneros, škrtící kroužek a kondom. Znova jsem jí lízal. Lehl jsem si mezi jení nádherné nohy, objal jí prdelku a zabořil jí jazyk do prcinky, ještě jsem jí krásně lízal a to už mě říkala, že to chce. Zasunul jsem jí ho do prcinky, byl nádherně nalitý, veliký, žilnatý, nádhera. Krásně tam zajel. Nejdříve nechtěla, abych se v ní moc hýbal, jen jsem jí líbal a hladil a maličko se hýbal, ale postupně jsem se rozjel a Mé Paní se to moc líbilo, vzdychala a mažkala mi bradavky a já jí prsa.  Po chvilce ta na mě šlo, tak jsem přestal a lízal, asi i trochu vytekl, tedy určitě. Po tom co jsem vytekl, tak mě už netrápil strach, že se udělám dřív než Paní a bušil jsem do ní, jak o život. Nejdříve na misionáře a pak Paní chtěla zezadu. Vyšpulila na mě tu nádhernou kulatou prdel a já do ní píchal jak mašina. Diktovala si tempo a já to zvládal. Nejdříve jsem se koukal na zadek a to to na mě zase šlo, ale pak jsem chvilku koukal z okna a už to bylo dobré. Prcal jsem jí jak za mlada a ona se blížila vrcholu. Pak mě přikázala, abych se udělal, ale to už nešlo, tak jsem jen bušil do jejího zadku. Krásně to mlaskalo, držel jsem jí pevně za boky, to miluje a pak to na ní přišlo. Trošku jsem zpomalil a zjemnil přírazy, ale nepřestal, tak to má ráda. Pak se najednou vyprostila a lehla si na zadá a koukala na pinďu v gumě. Přikázala mi. „ Hoň si ho. „. Hned jsem poslech, Byl pořád pěkně tvrdý a nalitý. Škrtící kroužek je na tohle super. Zeptal jsem se jestli se můžu udělat. Svolila, i když né moc ráda. Snažil jsem se, ale k moc mi to nešlo. Nesměl jsem si sundat kondom a on byl docela plný a začalo to létat jak cepín. To se Paní nelíbilo, tak to zatrhla a poslala mě se zkulturnit. Ale i bez orgasmu to bylo super. Hlavní bylo, že se to líbilo Paní. Už to musela potřebovat.

64

Re: vit: Naše domácí hry

Díky že nás informuješ o vašich zážitcích. Máš štěstí, že máš tak skvělou paní.

65

Re: vit: Naše domácí hry

Paní skvělou mám.

66

Re: vit: Naše domácí hry

2xO: V sobotu ráno jsem Paní mazlil a nechala se. Lehla si na záda a to mám většinou vyhráno. Nechala si mazlit prcinku. Bylo to nádherné. Pak mě poslala s klíčkem sundat a umýt. Hned jsem byl zpět a chtěla zase mazlit. Mě hned stál a chtěl dovnitř. Hodně to protahovala, ale nakonec mě přikázala, abych si vzal kondom a hned jsem klečel mezi jejími nohami. Krásné prcáníčko a když jsem se zeptal, jestli se smím udělat, tak mě přikázala, že musí a musím u toho pořádně bušit. Nabral jsem maximální tempo. Netrvalo to dlouho a už jsem do ní stříkal, hodně a dlouho. Byla to úžasná úleva. Po víc jak dvou měsících opravdový orgasmus a navíc do Paní. Pevně jsem jí držel za nohy a klepal se u toho. Super. Byl toho plný kondom. Sundal, umýt a přitulit. Pak se mi smála, že funím jak lokomotiva. Pak normálně usnula v mém objetí. Já na spaní neměl ani pomyšlení. Jen jsem jí objímal a pozoroval, jak spí. Asi po 20minutách se mi zase postavil. Měl jsem ho přimačknutý k její prdelce a jemně jí tam s ním mačkal. Pak už jsem to nevydržel a začal jí znova mazlit. Rukou jsem jí začal mazlit prcinku a měla jí krásně mokrou. Paní se probrala a poslala mě,  abych jí lízal prcinku. Ležela an boku, spodní nohu nataženou a horní pokrčenou. Líbal jsem jí prdelku a snažil se k ní dostal , abych jí mohl lízat, moč pohodlné to nebylo. Pak mi natočila k lízání řiťku. Neváhal jsem a začal jí líbat, lízat a sát prdelku. Hodně jí to vzrušilo a moc se jí to líbilo. Nakonec mi natočila k lízání i prcinku. Pak mě přikázala, abych jí píchal. Zůstala v této poloze a já jí ho tam krásně zasunul. Vydržel jsem takhle dlouho. V této poloze se dají měnit úhly a krasně ovládat tempo. Paní se to moc líbilo a užívala si to. Mě se líbilo, jak se mi šourek a zadek tře o její stehno. Pak to Paní chtěla zezadu. To je nádherná, ale smrtelná poloha. Paní na mě vyšpulila jení nádherný zadek s vyšpulenou prcinkou. Nádhera, prostě nádhera. Chytil jsem si jí za štíhlé boky a bez pomoci jsem krásně zajel do prcinky. To miluji, když to jde samo. Krásné a tvrdé přírazy vedli brzy k vrcholu. Ptal jsem se jestli se smím udělat a Paní byla asi moc spokojená a dovolila mi druhý orgasmus. Postříkal jsem jí prdelku. Bylo toho pořád ještě dost. Začalo jí to stékat mezi půlku. Paní mi přisně přikázala, abych to vše rychle slízal. Hned jsem jí poslech a obě dírky a celou prdelku pečlivě olízal a olíbal. Byla to nádherná dominance mé Paní nakonec.  Pak chtěla, abych si jen otřel penis a znova ve přituli. Po chvilce povídání a mazlení znova chtěla olízat prdelku. Zase chtěla jen zboku. Ale mě se po chvilce povedlo dostat jí na záda a lehnout si mezi její nohy. Nádherně jsem jí mohl vylízat. Pevně jsem jí držel za boky a vášnivě jí lízal. Miluji to být takto v jejím klíně. Nádherně se udělala a pak si jí nechala jen jemně olízat šťávu a konec. Ale byl to nádherný zážitek.
Děkuji za vaše komentáře.

67

Re: vit: Naše domácí hry

Nádherně popsáno díky ze nás informuješ

68

Re: vit: Naše domácí hry

Tak co je u vás nového, líbí se mi jak nám tady popisuješ vaše domácí hraní.

69

Re: vit: Naše domácí hry

Děkuji , že se ti to líbí. Rád bych něco psal, ale teď se toho moc neděje. Předvánoční stres a stres z covidu si vybírá daň

70

Re: vit: Naše domácí hry

Pořád u vás nic nového? Tvoje Paní tě něják zanedbává.......

71

Re: vit: Naše domácí hry

Ahoj, dlouho jsem nepsal, co doma děláme, ale teď se k tomu chci vrátit. Díky Ivy a jejímu cyklu jsem si uvědomil, jak má Paní funguje a co mohu očekávat a ono to opravdu funguje. Zatím sleduji Paní od konce 3. týdne, kdy se nechala denně lízat a občas i šukat připínákem. 4. týden byl útlum, masáže pohodové večery ( díky tomu, že jsem se o nic nepokoušel a nic nečekal. 1. Bolesti nervozita, ale to znám. A teď už jsme v 2. týdnu a Paní si zase začíná hrát.
To že vím, v jakém je Paní týdnu a co mohu čekat a co mám dělat , mě dává klid a pohodu a mohu se těšit na to co přijde. Moc děkuji Ivy za předestření této problematiky.
Raní lízání: Paní se dnes ráno nechala mazlit a líbat záda. Mazlil jsem jí prdelku a druhou rukou jsem se snažil sjet jí mezi nohy. Dnes mě tam ráda pustila a nechala se masírovat. Po chvilce už mě navigovala co chce a jak. Udělal jsem jí prsty a líbal jí přitom prdýlku. Nádhera. Božský pocit. Pak chtěla, abych jí objal a líbal krk a začala mi vyprávět, jak by jsme byli zase v sauně, ona seděla v rohu a roztáhla nohy a já bych klečel pod ní a lízal jí prcinku. A mě by se mačkal v kleci. Pak by tam přišel chlap a já bych mu ho musel postavit pusou, prcinka už by byla připravená. Moc se mé Paní líbí představa, že by mě penisem úplně dusil a mě by tekli slzy. Pak bych musel sám jeho penis zavést do její lasturky. Nakonec bych musel rychle strčit hlavu mezi její nohy a na poslední chvíli si ho nechat strčit to pusy a nechat si vystříkat pusu, krk a obličej. Tohle Paní tak vzrušilo, že měla prcinku zase úplně mokrou. Já už jsem ji zase jezdil prsty do prcinky a dlaní třel ohanbí. Za chvilku byla podruhé. Mě se normálně představa nechat si strkat penis do pusy vůbec a i do prcinky mé Bohyně nelíbí, ale když jsem v kleci hned bych to pro paní udělal.
Pak si poručila, že chce pusinku na prdýlku. „Úplně na prdýlku“. Jemně jsem jí líbal půlku , ale to už mě rukou tlačila hlavu mezi půlky. Jemně jsem jí olizoval a líbal dírku. Krásně se začala uvolňovat. Lízání análku jí vždycky uvolní a krásně u toho relaxuje. Pá si ještě poručila, abych jí cucal dírku a byla v sedmém nebi. Asi třikrát říkala, že už to stačí, ale já nechtěl přestat. Byla tak uvolněná, odevzdaná a spokojená. A mě se tak moc líbilo jí hladit, mačkat a roztahovat půlky a lízat a cucat dírku. Nádherné ráno. Nádherné. Moc jí miluji.

72

Re: vit: Naše domácí hry

Dnešní ráno: Paní jsem se snažil probudit mazlením, ale nechtěla mi pustit ruku pod peřinu. Tak jsem jí jen objímal, ale najednou začala sama. „Svlíkni si trenky“ tak jsem to pomalu udělal. „Mačkej si koule“ poslechl jsem. „Říkej co děláš a jaké to je“ Začal jsem na slovo poslouchat. Chtěla , abych si to dělal sám dle jejích pokynů. Ale ta malá Cobra je na tohle krutá. Mezi nalitými koulemi se není za co chytit. Snažil jsem se, ale ta frustrace, že fakt nic, je silná. Pak jsem si měl šukat zadek prsty. To mi moc nešlo, tak jsem měl vyndat kolíček. Našel jsem v šuplíku černý silikonový s kamínkem. Myslel jsem, že půjde mě do prdele, ale Paní nejdříve chtěla, abych ho kouřil. Pak si poručila, abych jí ho dal do prcinky. To bylo skvělé. Měla jí nádherně mokrou. Krásně tam vjel. Na nic jsem se neptal a klekl si mezi její nohy a začal přirážet jako na misionáře. Bože, jak já chtěl píchat. Objímal jsem jí líbal krk a vášnivě přirážel. To se Paní líbilo a skoro se u toho udělala. Dál chtěla, abych jí lízal Božskou kundu. Nádhera. Pokračovalo to pokynem, abych jí kolíček vytáhl pusou. Hned jak se mi to povedlo jsem jí tím kolíčkem začal prcat. Překvapivě nám to šlo skvěle a Paní se udělala. Chtěla, abych si  našel další anální kolík. Narychlo jsem našel kovový ve tvaru penisu. Musel jsem ho kouřit a Paní mi ho strkala co nejhlouběji. „Strč si ho kam patří“ To jí vzrušilo a chtěla to samé šukání kolíčkem v puse i  zezadu, to nebylo ono, tak jsem si lehl hlavou pod její prcku a to byla jízda. Prcala se na mé puse s kolíčkem, mačkal jsem jí prdelku a přitahoval k sobě. Nádherná jízda. Na konec se zvedla a v sedě dosedala na kolíček v mé puse. Pohonila si prcinku a udělala se na mě. Prostě nádhera. Vše olízat a hurá do práce. Kolíček v zadku mám bohužel dotěď.

73

Re: vit: Naše domácí hry

Nádherně popsané vaše milování a hraní. Díky

74

Re: vit: Naše domácí hry

Krásně popsané hrátky. Hodně mě vzrušuje dlouhodobě zavedený anální kolík. Nejlepší je taková dlouhá procházka nebo nakupování s kolíkem v zadku.

75

Re: vit: Naše domácí hry

Ahoj. Moc děkuji za komentáře. Já zase takový příznivec kolíku v zadku nejsem. Ale musím přiznat, že to ze mě za dopoledne vymačkalo host semene a odpoledně už to bylo hodně nepříjemné. Poslední jednání jsem vedl už jen na jedné půlce zadku  a potili se mi i záda. Jsem moc rád, že dnes mám klid.