101

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Přeji dobré ráno, hodně brzy ;D
Dnes už se totiž i budím z toho jak jsme nadržený. Jak jste reagovali i na můj pobyt na chatě, je to opravdu na psychiku už a tu bude dnes 4 den, který ještě ani nezačal. Souhlasím s Tichošlápkem a to v tom, že už bych ho chtěl moc odemknout a mít sex. Zároveň si užívám klícku, to ano smile ale jsem opravdu plný a i kdyby přítelkyně chtěla tak mě stejně nemůže odemknout. Tak ještě vydržet no. A to ani nevím kdy na to dojde až budem doma.

Každopádně Tichošlápku 2 roky (prakticky pořád) zamčený to už je něco. Co bys poradil jako zkušenější, co se týče klícek, fungování a tak. Dekuji

102

Weleno, děkuji! Taky držím pěsti, ať vám to jde ženou líp než nám :-)

Zamčenej, já  bych byl z toho, že z té klícky není na chatě vůbec žádná šance se dostat, úplně odvařenej :-D Jednou jsme takhle s ženou odjeli na víkendovou návštěvu, já zamknutý a klíčky zůstaly doma - připadal jsem si jako eunuch, prostě bez možnosti odemknutí můj pindík na ty dva dny neexistoval :-)

O klíckách se tady napsalo dost, ale nakonec se potvrdí věta, která se tady na fóru vyskytuje několikrát, že každý jsme tam dole jiný, každý si to musí vyzkoušet sám na sobě a každému sedne jiná klícka. Kolegům "growerům" stačí menší klícka a v tom jim docela závidím, protože jednak se lépe schová, je praktičtější a zároveň líp brání i částečné erekci. Já jsem i v klidovém stavu trochu delší a najít pasující klícku chtělo dost trpělivosti a vyzkoušel jsem jich kolem deseti, ani to nechci přesně počítat. Teď mám klícku relativně dlouhou, zahnutou dolů do pravého úhlu, jako je Lockdown tady na eshopu, a s tou jsem konečně spokojený. Pro dlouhodobé nošení kvůli hygieně a otlakům určitě doporučuji drátěnou. Hrozně rád bych měl pindíka zavřeného v trubičce bez mezer, aby se k němu nedalo dostat vůbec nijak a nebyl ani vidět, ale taková mi prostě nefunguje. Na klícku jsem si zvykal postupně, nejdřív byla nasazená několik hodin, pak celý den, pak přes noc, pak tři dny v kuse, na víkend pauza a pak už celý týden a takhle jsem postupně přidával. A pak jsem definitivně předal klíčky ženě :-) Na začátku mě každá klícka zhmoždila pod kroužkem, fakt každá, i když jsem si myslel, že už je kůže pod ním zvyklá - takže sundat, pauza, vzít lékařskou vazelínu a mazat, dokud se to nezahojí. Jak už jsem byl trochu zvyklý, tak zas naopak, zůstat pak v klícce celý měsíc (do letoška jsem měl rekord 45 dní v kuse, jinak to byl ten týden nebo dva, výjimečně tři, pak vždycky pár dní až týden pauza) chtělo i trochu odvahy a když se začaly znovu pod kroužkem dělat otlaky, tak častěji a poctivě mazat, ale neleknout se a hned ji nesundávat, ono se to pak za dva dny srovnalo a mohl jsem zůstat zamknutý.
Hygienu jsem tady ještě nepopisoval, při sprchování vodu se sprcháčem do stříkačky, prostrčit vyústění špičkou klícky do předkožkového vaku a proudem ze stříkačky ho propláchnout - takhle v té klícce dokážu zůstat celý ten měsíc čistý, aniž by se musela sundat i jenom na to mytí.

103

No a ohledně té nečekané šance, když jsme byli sami doma: nebylo vůbec nic :-)
Ale žena je fakt spokojená, odpočinula si, věnovala se svému, dohnala si nějaké osobní věci i spánek, to jí viditelně udělalo radost, dítěti se po nás stýskalo, tak jeho návrat byl takový příjemný a dojemný, všichni jsou pěkně vyklidnění... Včera večer jsme se s ženou objímali, ona se mi stydkou kostí přitlačila na klícku a řekla "Nic nebude." :-) Vzhledem k tomu, v jaké části měsíce jsme, je mi jasné, že nic nebude minimálně týden :-)