51 Naposledy upravil: PC (21.8.2016 02:51:48)

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Ahoj, děkuji za docela slušný popis.
Jak již někde na začátku uvedeno, vypadá to zcela realisticky a bez příkras. Díky!!!

Přesto mám dotazy…
Trochu mne zaráží, že nepíšeš o nevýhodě Carrary, která pramení právě z její flexibility. Carrara (jak ji mám já) má na části okolo boků (po stranách jdou až do úrovně pasu) na každé straně dva „panty“, které fungují pro pohyb jen dle jedné osy, a pak ještě „kloub“ umožňující i částečný točivý pohyb, tento „kloub“ je na koncích, které se zacvakávají vpředu do „klece“.
Také vzadu (nemám lanko, ale tvarovaný „plocháč“) je pant a pak pod ním otočný čep, tedy zase je umožněn pohyb v obou osách. Plus na konci plocháče opět pant dole pod „klecí“.

http://www.carrara-designs.be/products/ … teel-3.jpg

http://www.carrara-designs.be/products/ … back-2.jpg

A v tom to tkví: I když PC Carrara perfektně sedne, dá se v ní, s trochou cviku a velkou dávkou vzrušivosti a fantasie, dojít k orgasmu. Pokud se do tuby na penis dá dost vazelíny, aby nedošlo k odřeninám, pak při správném vzrušení stačí ty „mikro-pohyby“, které Carrara svou pohodlnou konstrukcí umožňuje, aby nositel došel k vyvrcholení… (Opakovaně vyzkoušeno.)

Carrara je pozicovatelná, ale i když dám takové stažení, ve kterém nelze setrvat příliš dlouho, stejně (mi) to funguje, jak uvádím…

Její sevření je dost dráždivé, takže pocity jsou intenzivní a nadrážděnost také… Pak není tak velký problém si po pár dnech pomoci psychicky a pro zbytek stačí i to fyzické minimum, které pás ještě umožní.

Co se „neviditelnosti“ pod oblečením týče, tak možná ve volných kalhotách. V džínách, i jen trochu málo na tělo, se po vás budou točit holky i kluci. Ta „boule“ mezi nohama se neschová.

http://www.carrara-designs.be/photoalbu … 4_12_1.png

Neoprenové vyložení se mi z Carrary po čase odlepilo. Bylo pak potřebné  pilníkem dočistit hrany pantů a podložit jelenicí. Bez problému. Jen se opravdu velmi špatně dostává zpět, když ji opatrně vytáhnu před sprchováním / koupáním…

Hygiena bez problémů. Nejen, že lze použít otvor na stříkačku vpředu, ale kompaktním proudem vody lze proplachovat i zespodu.
(Můj rekord byl necelých pět týdnů bez sejmutí, neříkám však, že bez orgasmu… Hygienický negativní dopad nebyl.)

Klec s tubou na penis opravdu tvarovat nejde.
Ale pomocí imbusu lze měnit její sklon vůči přední části se zámkem.
Tvarovat, i když dost těžko, se dají části jdoucí okolo boků / pasu. Přes složený froté ručník překrývající dřevěnou hranu – solidní opěradlo židle, či čelo nebo pelest skutečně dřevěné postele. Pozor na panty!!! Pozor na zbrklé pohyby – tvarovat tlakem, ne trhem!

Resumé (mé subjektivní, každý to může vnímat jinak!):
Carrara je rozhodně výrazně lepší a pohodlnější, než různá „CéBéčka“ a „klícky“. Viz též noční erekce, jak píšeš.
O designu by se asi dalo dlouze polemizovat, mně připadá jak z filmu Vetřelec a tím pádem v ní nalézám kosmickou krásu (má žena ji nazvala, že je jak z Marsu…).
Bezpečnost? Nevěře zabrání na 100%. Nesejmeš! Nevysuneš! Tedy ani nezasuneš… Ale dojdeš…
Pocity? Královské. Nadržené dráždění spojené s bezmocí… V podstatě ji považuji za dráždidlo „za odměnu“…

Porovnat mohu Carraru jen s Neosteelem. V tom se mi (v totálním TV PC) při plné tubě (tuba bez větracích otvorů) ještě dojít nepodařilo. To jistě právě proto, že Neosteel není tak flexibilní dle těla…

Tak, teď čekám na polemiku… ;-)

52

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

reknu to jak to citim,
v kazdem pasu cudnosti při urcutych podmínkách se lze udelat, at uz V CS(fetisch felix) nebo Carrera nebo Nesteelu, ale i v Latowskim. To nejdulezitejsi není dole v hlavicce v rozkroku ale nahore v hlave. Pokud telo ovlada hlavicka v rozkroku, tak nic nepomuze. (i když pas florentského typu hodne omezi, klece minimalne omezi) tak proste pas cudnosti pomuze jen castecne.
Každý pas cudnosti ma sve vyhody a nevyhody pramenici z konstrukce. Carrera i Latovski jsou vetsi pasy. Kdo si je porizuje moc dobře vi o velikosti a z toho vyplyvajici nemoznost upnutého obleceni aby to nebylo videt.
Ja sam nosim CS 500 s 12cm trubkou a vim ze pod oblecenim proste je videt. Není dulezite co si mysli ostatní ze ma někdo bouli v rozkroku ale jak se citi nositel.

53

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

PC: Polemizovat nebudu, každý vše cítí jinak, jinak prožívá. Já jsem se v carraře neudělal. A abych něco patlal vazelínou jen proto, abych měl pocit, že jsem nad pásem vyhrál... To bych si připadal jako ještě větší blb než teď :-)
To ale potom musí být po udělání ještě horší, ne? Uděláš se, ale ten "debilní pás" máš na ocase pořád.
Možná by ti pomohly do carrary hroty. Já je nemám, tak nemohu sloužit, ale možná by jsi si potom ten orgasmus rozmyslel. Takový prostor pro zlepšení.
Co se týká neviditelnosti, neměl jsem pocit, že by někomu sklouzával zrak do rozkroku.

54

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Falcon : je to hlavne v hlave to jestli chci se udelat nebo ne, kdo si poridi pas cudnosti protoo aby se v nem mohl zamknout a kdykoliv si usmysli udelat  tak ten to v hlave nemá vůbec srovnane.. POkud se kouknes tak user PC propaguje neosteel proto hleda mouchy které nikdo nehleda

55

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Můžete prosím někdo vložit odkaz na fotky s oblečením? Ať hledám jak hledám, nacházím jen naháče.

56

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

http://www.xtube.com/video-watch/Carrar … t-25016401

5 vterin hledani

57

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Jak tak sleduji, tak má typ Carrara menší "bouli" ve předu, jak třeba "můj" Latowski. Kdo by chtěl vidět schování pod oblečením, tak něco natočím... ;-)

58

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Co se týká otlaků, tak ty se v bocích samozřejmě dostavily v podstatě již po pár hodinách nošení. Já jsem však nepolevil a vydržel, až jsem je prostě přestal vnímat. Když jsem pás po 15-i dnech sundal, "objevil" jsem na otlačených místech fialové modřiny, které úplně zmizely až po 14-i dnech. Druhý pokus už nebyl tak "drastický" a já vydržel zatím rekordních 22 dní, aniž bych už byl nějak výrazně "obarven". Také jsem pás nenosil po celých 24 hodin, ale "jen" v době volna, tedy kromě 8-i hodin v práci, kam jezdívám na kole a to jsem "přesedlal" na kovový CB 6000s. Třetí pokus byl zmařen "ztrátou" klíčků, které však už byly nalezeny, tudíž se těším až si jej po dvou měsících opět nasadím. Jen doufám, že tělo nezapomnělo a já nebudu opět mít s otlaky potíže jako na začátku...

59

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Asi to je vidět na každém trochu jinak.. Byl jsem v Lat. pásu skoro všude a nikdo nic neviděl. Další setkání můžeme uspořádat na plovárně :-) Jinak na sraz bych když dovolíte taky dorazil. Na 95 procent. Kdo je proti ať hodí botou :-)

60

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Ničím házet nehodlám. Budu rád, když Tě uvidím. :-) Jinak na jaké plovárně?! :-O ;-)

61

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

To já nevím. Tam by se vidělo, co je pod oblečením vidět a co ne. Jen trochu vtip a trochu nápad. Budu rád, když bota nepoletí :-))

62 Naposledy upravil: PC (22.8.2016 02:16:16)

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Na plovárně by nic vidět být nemuselo:

http://www.neosteel.de/Nsgpcbh1.htm
Klikej na obrázek!

A pak porovnej s PC, co dělají boule… ;o)

Loni, v těch horkách,  mám vyzkoušeno s The ARCH od Neosteel.
Nikdo u vody nic nezaregistroval. On tento PC neni ani tak nápadně plochý, jako ukázka zde výše…
(Ano, Neosteel propaguji, ale na Carraru bláto neházím. Vždyť to bylo mé rozhodnutí ji koupit. A na Latowskeho prostě nemám… Též by mne zajímal.)

Vazelína: Ne pro orgasmus, ale PROTI ODŘENÍ!!!

PC (po předchozí dohodě) nenosím jak se mi zachce (klíč má manželka), tedy to po čase prostě zkouším.

Orgasmus je především mezi ušima, teprve pak mezi nohama.
Ale zcela bez doteku / fyzického dráždění je to složité.

Čím více umožňuje PC pohybu v erotogenních oblastech, tím jednodušeji lze dojít. Ano, bodce by fungovaly. Zatím mi je ale žena nedoporučila…

Momentálně vězím v tomto:
http://www.neosteel.de/Nsgpfun.htm

Nenápadné, pohodlné a používající zabraňující způsob squeez:

http://www.pe-tips.com/premature-ejacul … technique/

63

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Rm71 a msteel: O jakém srazu je řeč?

64

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

falcon: si to tu najdi, je to vyhlášeno na foru "všechno kolem cudnost.cz"  H.

65

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Tak ti dík za info.

66

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Falcon: http://forum.cudnost.cz/topic/1224/praz … nosti-c-7/
Přesto že to nepořádám já ani v nejmenším :-), rád Tě tam potkám a taky bych rád viděl jeden ze skutečných pásů na vl. oči.

67

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

msteel: Děkuji. Nic neslibuji, protože nevím jaká bude rodinná situace (nemoci), ale pokud se bude vyvíjet situace jaká je dnes, tak na sraz přijedu.

O víkendu na mne padle zoufalá depka (z nemoci v rodině) a ten pás cudnosti jsem strašně chtěl sundat. Opravdová "panika" se ho zbavit. Z dvoudenního odstupu jsem rád, že je tak bytelný a že to není nějaká plastová hračka. Plast už by býval byl rozlámán. Dnes když je mi už fajn, tak zpětně jsem rád, že jsem takovou paniku zažil a zažil tak ten pocit bezmoci.
A dnes jsem se zastavil u Madam optat, jak by to bylo s případným odemčením. Dostal jsem výprask bičem a mohl jsem si jet po svých :-) Klíče zůstaly 130km daleko. Takže dva týdne trvalé uzamčení jsou za mnou a jede se dál...

68 Naposledy upravil: falcon (23.8.2016 18:33:32)

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Jak bude chvilka, tak dám nějaké fotečky na FB.

69

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Zadku po výprasku bičem? Můžeš vůbec sedět?

70

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

No... trochu to bolí :-) Ale jo, sedět můžu :-)Tady jsou fotky z dnešního dne: https://www.facebook.com/sveraci.kazajk … 1.10737418 27.100002645718379&type=3&comment_id=968969126534602&notif_t=photo_album_comment&notif_id=1471977286243098

71

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

Hm, Facebook neukaze fotky, aniz by na nem mel clovek ucet, takze mam smulu. Ale I ty male nahledy, co ukazal, byly sileny. Pry "troche to boli".

72

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

davidt: Vždyť ani netekla krev :-)
Nějaké nové prožitky, poznatky a zážitky. Když jsem četl na http://wipipedia.org/index.php/Carrara_ … xperiences , že pás je komfortní pro dlouhodobé nošení, tak jsem si říkal, že to jsou jen takové kecy. Ale momentální stav mě přesvědčuje, že to bude pravda. Taky bych nevěřil, že se dá na takto těžký a velký pás cudnosti "zvyknout". Pokud jsem zamětsnán nějakou činností a nemám čas se pozorovat, tak ho opravdu na těle nevnímám. Na druhou stranu stále je třeba si neustále hlídat hygienu a nepodceňovat ji. Stačí vynechat sprchu a už se objevují problémy na kůži, obzvlášť, pokud se člověk hodně potí. Pokud jsem v klidu a nemakám jako třeba včra na stavbě, tak žádné problémy nejsou. A ještě jedna drobnost. Vždy jsem měl "odpor" k pásům cudnosti s lankem mezi půlkama zadku. Dnes mi to nepřijde vůbec špatné, možná mi přijde i "příjemné", jak pás uzavírá spodní část těla ze všech stran. Jakoby protikus k tělu.

73

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

To falcon
Koukal jsem na facebook. Co to je za obušek, kterým tě Paní trestá? To snad musí lámat i kosti

74

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

To RX: Sjambok 42 palců délka (dělá se ještě myslím 55 palců), výrobce Cold steel, jinak Taiwan. Existují dost brutální videa s tímto nástrojem. Naštěstí Madam byla hodná a také to bylo poprvé s tímto nástrojem, takže se to "dalo". Skoro bych řekl, že příjemný výprask, nejvíc záleží na síle úderu a Madam je rozumná.

75

Re: falcon: jsem majitelem Carrara chastity belt

No, jde z toho respekt! Jsem rád, že má Paní nic takového nepoužívá a i tak umí udělit pořádně bolestivý výprask.