Re: Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?
To je reakce hodná "gentlemana" teda. Teď si tomu opravdu pomohl...
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To je reakce hodná "gentlemana" teda. Teď si tomu opravdu pomohl...
T.1978: Mlčeti zlato...
Je vhodné si uvedomiť, že človek nie je povinný odpisovať na správy ktoré dostane k inzerátu ktorý si sem dá. Aj keby QueenPaula uznala že nenašla to čo hladá a neodpísala nikomu tak je to jej osobná vec a rozhodne žiadnu povinnosť odpovedať nemá...
Tak ako máš Ty T.1978 právo písať si sem svoju kritiku a my všetci máme zas právo si spraviť vlastný názor a ak sa nám chce tak sa aj zúčastniť diskusie
Ještě se někdo diví, že sem přispívá málo Žen? Já nikoliv! Ze strany mnoha jedinců je zde vy vytvářeno nepřátelské prostředí k svobodnému chování dominantních Dam. Navíc mě udivuje, že se tak často chovají individua s nedávnou registrací
2 Marty McFly, jony: někomu moje info možná pomůže
2 vindi: povinnost přímo ne, ostatně o té píšeš jen ty (také zajímavé způsob jak vést diskusi-někomu něco podsunout), já psal o slušnosti a odpovědět na reakci na inzerát jistě slušností je, stačí krátce "nemám zájem. čus"
2 individum se starou registrací: být dominantní neznamená chovat se jako hysterická kráva
T.1978: S tímhle uvažováním a stylem komunikace přeju hodně štěstí.
Marty McFly: a proč ty jsi se vlastně do diskuse připojil? k věci jsi nic nenapsal, jen se navážíš do mě. Založ si na diskusi o mě svoje vlákno.
opravuji: o mně
T.1978: Protože mi to nedalo a chtěl jsem napsat, co jsem napsal. Tohle fórum sleduju už hodně dlouho, sám mám průměrně zkušeností a lidi jako ty akorát odrazují ostatní sem cokoliv psát. Stejně tak ty jsi nemusel taky naříkat, že jsi nedostal odpověď. Akorát jsi vlastně ukázal proč.
Teda jako sorry, ale jako "individuum se starou registrací" se ozývám a říkám pánové prr, tudy na tomto fóru cesta nevede. Nepleťte si toto fórum s anonymní diskusi na Facebooku a nezávádějte nám sem osobní flamewar. A už vůbec nezakládejte vlákna, na kterých byste se hádali. To se raději sejděte vyříkejte si to osobně.
Pro jistotu polopatě - my jsme tady skupina kamarádů s podobnými zálibami. Spoustu z nás se osobně zná, stýkáme se, respektujeme se, a to i přes rozlišné zkušenosti, preference a fetiše. Každý nováček je samozřejmě vítaný, ale než něco rozpoutáte, tak se snažte nasát duch tohoto našeho fóra.
QueenPaula a Fencek se našli, tak jim to přejte a nehádejte se.
T.1978,
spousta zdejších přispěvatelů doufá, že na fóru najdou spřízněný protějšek a vytvoří vysněný vztah, když pak QueenPaula nabídne tuto možnost, ty ji označíš za hysterickou krávu? Proč, protože promptně neodpověděla na tvé stupidní invektivy?
Jsi jeden z mála, kteří zdejší diskuzi degradují a srážejí ji na úroveň IV. cenové skupiny. Zamysli se nad tím, zda je tu pro tebe i nadále místo !
QueenPaula, držím palce ať najdeš ideální subku přesně dle tvých představ :-)
Nějak nechápu jak si vůbec můžeš dovolit takto komunikovat. Záleží na paní jak se rozhodne. Pokud chtěla odpovědět každému tak je až moc slušná.
Já si myslím, že si Queen Paula může dělat naprosto co chce, klidně i ty zprávy od subíků ignorovat. My se s tím samozřejmně musíme smířit, pokud si jako subíci budeme diktovat nějaká pravidla v komunikaci, jak by to zamčení pak mohlo vypadat. :-)
Trvalé uzamčení a odepírání orgasmu někomu, kdo začne dělat takovéhle scény po 35 hodinách bez odpovědi na první zprávu (= nezájem), to by musela být fakt zábava
Už mi fantazie běží na plné obrátky. Tisíce sms Paní s tím, že už to nemůže vydržet a chce to sundat a všechny by byly přečtené a bez odpovědi a pak by to stěžování teprve přišlo vlastně na to, že nekomunikovala. Já ostatně nebyl jiný, vždy jsem si to pokazil horlivostí, moje horká hlava než vychladla mi způsobila mnoho problémů. Takových krásných vztahů jsem mohl mít, ale vzal jsem si z toho ponaučení. Přestal jsem tlačit na pilu a hledat aktivně klíčnici, už věřím v to, že si mě ta pravá najde sama a odmítám si to pokazit přesně tímto přístupem. Zkusím napsat, pokud neodpoví, tak prostě nemá zájem, dělá něco důležitějšího a respektuji to. Sám tohle vědomky dělám i ostatním lidem, když po mě něco chcou a já na všechny nemám čas, ale pak, když si čas udělám, zpětně se věnuji těm, kteří si ten můj čas zaslouží.
je zábavný pozorovat, jak se z ňoumů stávají hrdinové, když jsou ve stádě.....
Tak ale já nemám přiznat to, že jsem ňouma a hrdina určitě nejsem. Také jsem Queen napsal a odpověďi jsem se nedočkal, ale překvapivě jsem dýchat nepřestal a mé ego to nezranilo. Všímám si, že obecně je všude málo žen. Ať už tu, nebo na jiných seznamkách či fórech. My si ty baby umíme dokonale odradit. Jedna měla odvahu sem přijít s tím, že si chce splnit nějakou představu a možná se na to klidně i vyprdne a nenapíše sem. Stejně tak i další, které si to tu zobrazí a uvidí mezi čím si tu vlastně vybírají. Já bych tu rád viděl více odvážných žen, ale registrace mluví za vše.
Kubíčku, jsi hrdina! Od roku 2017 jsi nenapsal žádný příspěvek a až dnes jsi se přidal k davu a zkritizoval jsi mě 3 příspěvky! Jsi hrdina sudetského typu - takový, který byl po celou válku zalezlý v koutě, jen šel občas někoho udat na gestapo a koncem května 1945 hrdinně, aby to všichni viděli, zezadu zastřelil odsouvaného sudeťáka.
tvá vlast, tvé fórum, tvá komunita je na tebe hrdá, hrdino !
T.1978 : Ty mě opravdu bavíš. Jediný kdo se tady chová hystericky jsi Ty.
Jen tak mimochodem, kde jsi přišel na to, že jsi můj zákazník a já dodavatel služeb ? Kdyby tomu tak bylo, tak bych po Tobě musela chtít nějaké peníze. A to jsem po Tobě ani po nikom jiném nechtěla. Protože to dělám pro zábavu a když někdo něco dělá pro zábavu, tak nemá vůči tomu, kdo mu napíše, žádné povinnosti. Navíc jsem psala v tom jak Ty říkáš inzerátu, který inzerátem vlastně není, že si třeba splníme své touhy, ne že někomu něco nabízím. Já jsem to nepojala jako inzerát. Původní nadpis zněl zvrácené představy. Tento aktuální nadpis, jestli někoho najdu na uzamčení změnil Vojta, tedy admin těchto stránek, aby bylo hned jasné o čem vlastně ten článek je.
Aby jsi tedy neřekl, že jsem neslušná, tak Ti tedy teď veřejně před ostatními členy fóra píšu, děkuji jsi moc hodný že jsi mi napsal, ale nemám zájem Tebe zamknout. Popravdě si nedovedu představit, že by jsi to vydržel déle než jeden den. Bylo by celkem zábavné zamknout Tě do pásu se zámkem, do kterého by skutečně pasovaly jen ty klíče které bych Ti sebrala a pak se Ti nějakou dobu neozvala. Už teď vidím ty rozhořčené zprávy.
Rozhodně jsem tenhle příspěvek nenapsala, abych zde vyvolávala hádky. Tak by jsi byl moc hodný, kdyby jsi hned každého, kdo nesdílí názor s Tebou jaká jsem hrozná hysterická kráva, přestal urážet nebo jinak napadat. Přijde mi, že jsi se sem zaregistroval jen proto, aby jsi se tu hádal.
Přesto Ti přeji, aby jsi našel takovou Paní, která Ti bude vyhovovat. A přeji Ti, aby jsi s ní byl šťastný. I když nevím, jestli tohle Tvé "dominantní" chování nějaká Paní přetrpí.
Všem co se mě zastali moc děkuji a rozhodně kvůli jednomu otrávenému "subikovi" , který se tu vzteká, že jsem mu neodepsala, sem nepřestanu přispívat a bavit se s ostatními.
T.....
Nechtěl jsem reagovat, ale to se fakt nedá.
QueenPaula hned v prvním příspěvku jasně píše, co hledá. Takže pokud jsi měl zájem, jediná tvoje reakce měla být v napsání obsáhlého dopisu, proč by si měla vybrat právě tebe. A pak jen čekat jestli budeš mít to štěstí a Paní usoudí, že tvůj dopis stojí za odpověď.
Jak by jsi chtěl jako otrok vydržet roky zamčený a mít občasnou schůzkou s Paní, když nevydržíš 48 hodin čekat na to jestli ti odpoví. Místo toho se tu do své (čistě teoreticky) budoucí Paní začneš navážet a osočovat jí. Dost se QueenPaule divím, že ti vůbec odepsala.
Místo toho aby sis uvědomil, že jsi asi udělal něco špatně, tak se chováš jak „malej spratek“ kterýmu někdo rozšlapal na písku bábovičky.
Tady vůbec nejde o slušnost. Ty se ucházíš o roli otroka a je jen na Paní jak se rozhodne a co učiní.
Queen Paula: moc hezky napsáno.
mlady_subik: pokud chceš lízt do zadku efektivně, musíš to sem postnout vícekrát, 2x je málo
RudaM: tvůj názor mě nezajímá, ale jestli máš potřebu přidat se k davu, tak piš dál
QueenPaula: zajímavý přístup k diskusi a k argumentaci, nejdřív mi něco podsuneš (není to tvoje první lež) a pak na tom staví argumentaci jakej jsem debil.... ale pro zdejší stádo je to dobrý.
ještě 2 maličkosti: psal jsem ti, že nechci komunikovat tady veřejně, ani přes SZ, ale přes e-mail, takže to naschvál teď komunikuješ tady ?
A pak....taková maličkost pro chytré.....tady na fóru je vlákno seznamka.......tak příště koukej, kam svůj post dáváš.....
milé stádo zde přítomných ovcí s touhou mě lynčovat, pokračujte v tom, pokud je to nutné, pokud se budete cítit lépem pokud se vám uleví
a moudřejší z vás se mohou zamyslet, zda by nebylo rozumnější tímto tuto k ničemu nevedoucí diskusi ukončit
Stránky Předchozí 1 2 3 4 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Myslíte, že najdu někoho na uzamčení 24/7/365?
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB