Krátký update: Byl jsem zamknutý celou zimu a měl za tu dobu jenom jeden zkažený orgasmus, ke kterému mě žena vyhonila.
Pak když mě odemkla v dubnu, jsem se tam dole holil a druhý den mi tam vyskákaly otlačeniny, které celou dobu vypadaly, že tam nejsou. Celou zimu bylo v klícce všechno v naprosté pohodě, kontroloval jsem to, myl jsem se pod klíckou, mazal to, a pak prostě všechno naráz - nechci popisovat podrobnosti, ale další dva týdny se z toho pindík léčil a vůbec nevypadal dobře. Třetí týden se to zahojilo, ale klícku jsem si od té doby nenasadil, jednak se trochu bojím a taky jsem si za tu dobu zase zvykl, že mi zvlášť při sportu nepřekáží.
A hlavně: Ženě to tak vyhovuje.
Vyhovuje jí, že mě má "na povel", pořád rozhoduje, kdy mě pustí do sebe nebo pohoní a udělá, ale má mě kdykoliv okamžitě přístupného, aniž bych musel šachovat s nějakým hardwarem a z nečeho se odemykat, to jí viditelně taky dělá dobře - tak se snažím a držím se, aby si na mě sahala opravdu jenom ona, když chce, a trpělivě čekám a poslouchám.
A pomalu se teda učím, že jsou oblasti, kde žena rozhodovat nechce a tam poslouchat nemám a mám hned jednat.
Ale náš vztah si teď sedá tak, že domácí práce, nákupy a úklid jsou automaticky na mně a sex máme jenom, když chce žena, a máme ho tak jak ona chce. Žena si i naposledy rozhodla, že mě vyhoní rukou, určila mi přesnou polohu tak, aby byla pohodlná pro ni - že byla nepohodlná pro mě, ji vůbec nezajímalo - a dala mi 5 sekund, během kterých jsem se udělat nestihl. Tentokrát jsem byl tak nadržený, že mě přemohlo zoufalství a žadonil jsem, ať mi ještě přidá 10 sekund. Tak se smilovala a souhlasila, za 10 sekund jsem to pak už stihl.
To je u nás zase nové a jsem sám zvědav, jak to půjde dál - na jednu stranu už nejsem v klícce, na druhou stranu žena mi věří a spoléhá na moji poctivost, že se neudělám sám, a začíná náš sexuální život víc sebevědomě řídit.