101

Re: Tichošlápek: Lehké D/s po dvou dekádách vanilkového vztahu

Přeji dobré ráno, hodně brzy ;D
Dnes už se totiž i budím z toho jak jsme nadržený. Jak jste reagovali i na můj pobyt na chatě, je to opravdu na psychiku už a tu bude dnes 4 den, který ještě ani nezačal. Souhlasím s Tichošlápkem a to v tom, že už bych ho chtěl moc odemknout a mít sex. Zároveň si užívám klícku, to ano smile ale jsem opravdu plný a i kdyby přítelkyně chtěla tak mě stejně nemůže odemknout. Tak ještě vydržet no. A to ani nevím kdy na to dojde až budem doma.

Každopádně Tichošlápku 2 roky (prakticky pořád) zamčený to už je něco. Co bys poradil jako zkušenější, co se týče klícek, fungování a tak. Dekuji

102

Weleno, děkuji! Taky držím pěsti, ať vám to jde ženou líp než nám :-)

Zamčenej, já  bych byl z toho, že z té klícky není na chatě vůbec žádná šance se dostat, úplně odvařenej :-D Jednou jsme takhle s ženou odjeli na víkendovou návštěvu, já zamknutý a klíčky zůstaly doma - připadal jsem si jako eunuch, prostě bez možnosti odemknutí můj pindík na ty dva dny neexistoval :-)

O klíckách se tady napsalo dost, ale nakonec se potvrdí věta, která se tady na fóru vyskytuje několikrát, že každý jsme tam dole jiný, každý si to musí vyzkoušet sám na sobě a každému sedne jiná klícka. Kolegům "growerům" stačí menší klícka a v tom jim docela závidím, protože jednak se lépe schová, je praktičtější a zároveň líp brání i částečné erekci. Já jsem i v klidovém stavu trochu delší a najít pasující klícku chtělo dost trpělivosti a vyzkoušel jsem jich kolem deseti, ani to nechci přesně počítat. Teď mám klícku relativně dlouhou, zahnutou dolů do pravého úhlu, jako je Lockdown tady na eshopu, a s tou jsem konečně spokojený. Pro dlouhodobé nošení kvůli hygieně a otlakům určitě doporučuji drátěnou. Hrozně rád bych měl pindíka zavřeného v trubičce bez mezer, aby se k němu nedalo dostat vůbec nijak a nebyl ani vidět, ale taková mi prostě nefunguje. Na klícku jsem si zvykal postupně, nejdřív byla nasazená několik hodin, pak celý den, pak přes noc, pak tři dny v kuse, na víkend pauza a pak už celý týden a takhle jsem postupně přidával. A pak jsem definitivně předal klíčky ženě :-) Na začátku mě každá klícka zhmoždila pod kroužkem, fakt každá, i když jsem si myslel, že už je kůže pod ním zvyklá - takže sundat, pauza, vzít lékařskou vazelínu a mazat, dokud se to nezahojí. Jak už jsem byl trochu zvyklý, tak zas naopak, zůstat pak v klícce celý měsíc (do letoška jsem měl rekord 45 dní v kuse, jinak to byl ten týden nebo dva, výjimečně tři, pak vždycky pár dní až týden pauza) chtělo i trochu odvahy a když se začaly znovu pod kroužkem dělat otlaky, tak častěji a poctivě mazat, ale neleknout se a hned ji nesundávat, ono se to pak za dva dny srovnalo a mohl jsem zůstat zamknutý.
Hygienu jsem tady ještě nepopisoval, při sprchování vodu se sprcháčem do stříkačky, prostrčit vyústění špičkou klícky do předkožkového vaku a proudem ze stříkačky ho propláchnout - takhle v té klícce dokážu zůstat celý ten měsíc čistý, aniž by se musela sundat i jenom na to mytí.

103

No a ohledně té nečekané šance, když jsme byli sami doma: nebylo vůbec nic :-)
Ale žena je fakt spokojená, odpočinula si, věnovala se svému, dohnala si nějaké osobní věci i spánek, to jí viditelně udělalo radost, dítěti se po nás stýskalo, tak jeho návrat byl takový příjemný a dojemný, všichni jsou pěkně vyklidnění... Včera večer jsme se s ženou objímali, ona se mi stydkou kostí přitlačila na klícku a řekla "Nic nebude." :-) Vzhledem k tomu, v jaké části měsíce jsme, je mi jasné, že nic nebude minimálně týden :-)

104

Krátký update: Byl jsem zamknutý celou zimu a měl za tu dobu jenom jeden zkažený orgasmus, ke kterému mě žena vyhonila.
Pak když mě odemkla v dubnu, jsem se tam dole holil a druhý den mi tam vyskákaly otlačeniny, které celou dobu vypadaly, že tam nejsou. Celou zimu bylo v klícce všechno v naprosté pohodě, kontroloval jsem to, myl jsem se pod klíckou, mazal to, a pak prostě všechno naráz - nechci popisovat podrobnosti, ale další dva týdny se z toho pindík léčil a vůbec nevypadal dobře. Třetí týden se to zahojilo, ale klícku jsem si od té doby nenasadil, jednak se trochu bojím a taky jsem si za tu dobu zase zvykl, že mi zvlášť při sportu nepřekáží.
A hlavně: Ženě to tak vyhovuje.

Vyhovuje jí, že mě má "na povel", pořád rozhoduje, kdy mě pustí do sebe nebo pohoní a udělá, ale má mě kdykoliv okamžitě přístupného, aniž bych musel šachovat s nějakým hardwarem a z nečeho se odemykat, to jí viditelně taky dělá dobře - tak se snažím a držím se, aby si na mě sahala opravdu jenom ona, když chce, a trpělivě čekám a poslouchám.

A pomalu se teda učím, že jsou oblasti, kde žena rozhodovat nechce a tam poslouchat nemám a mám hned jednat.
Ale náš vztah si teď sedá tak, že domácí práce, nákupy a úklid jsou automaticky na mně a sex máme jenom, když chce žena, a máme ho tak jak ona chce. Žena si i naposledy rozhodla, že mě vyhoní rukou, určila mi přesnou polohu tak, aby byla pohodlná pro ni - že byla nepohodlná pro mě, ji vůbec nezajímalo - a dala mi 5 sekund, během kterých jsem se udělat nestihl. Tentokrát jsem byl tak nadržený, že mě přemohlo zoufalství a žadonil jsem, ať mi ještě přidá 10 sekund. Tak se smilovala a souhlasila, za 10 sekund jsem to pak už stihl.

To je u nás zase nové a jsem sám zvědav, jak to půjde dál - na jednu stranu už nejsem v klícce, na druhou stranu žena mi věří a spoléhá na moji poctivost, že se neudělám sám, a začíná náš sexuální život víc sebevědomě řídit.

105

Máte to dobře nastavené, taky jsme přišli na to, že cudnost není o tom “permanentním zamčení, cuckoldingu a lízání spermatu milence”, ale o této dynamice, jak popisuješ.