Je to celé úplně k ničemu.
Máme zase krizi, žena se ke mně chovala celý měsíc hnusně, teď v posledních dvou týdnech se to vystupňovalo - ne dominantně, ale fakt hnusně, několikrát mě shodila i před dítětem - vykázal jsem ji slušně do patřičných mezí a pak se stáhl a nebavil se s ní, dokud to nebylo nutné, řešil jsem jenom provozní věci - i tak si v nich našla několik důvodů mě zkritizovat kvůli nějaké maličkosti. Přestal jsem se snažit a dělám jenom, co je potřeba.
Dnes byla chvilka, kdy jsme si mohli sami dva promluvit, žena se mě zeptala, jestli se na ni zlobím. Odpověděl jsem popravdě, že ano a proč, a zeptal se jí, jestli se mě takhle snaží ponižovat cíleně v rámci mých submisivních tužeb nebo ne... Tak ne, nesnaží. Ví, že jí to nejde, řekla mi to už v minulosti a od té doby to neřeší. Takže teď je na mě hnusná tak nějak "sama od sebe" :-)
Starám se o domácnost, o dítě, zařizuju mu doktory, kroužky, tábory na prázdniny, plánuju výlety, nakupuju, vařím, uklízím, opravuju věci v bytě, ale žena není spokojená, jak naše domácnost vypadá, kam plánuju výlety, je to všechno moje chyba, a to, co je tady správně, je pouze její zásluha a jenom setrvačnost, moje přispění ke stavu věcí prostě neuznává - a cítí to tak sama za sebe beze snahy mě ponižovat v rámci D/s dynamiky, na tu se prostě vykašlala.
Jsem dva týdny v kuse v klícce, ženě je to jedno a upřímně to začíná být jedno i mně. Ztratil jsem zájem padat takové ženě k nohám a tudíž nemám ani chuť, aby si mě nějak šéfovala sexuálně. Vydržet v klícce tak dlouho je teď pro mě hrozně jednoduché, protože mě prostě nic neláká ven, leda bych se chtěl sám vyhonit rukou. Ale nemám náladu ani na to. Tělo se s "přetlakem" naučilo pracovat samo a aktivně ho nijak uvolňovat nepotřebuju. V klícce mám nezvykle hodně místa a úplně zmizely erekce, jediná ranní při probuzení zmizí během pěti minut. Není se na co těšit, není po čem toužit.
Dám tomu ještě týden, ale počítám, že až si pak řeknu o odmeknutí, tak mě žena zase beze slova z klícky pustí.
Nechci se vracet ke svým starým masturbačním zlozvykům a jsem svým způsobem hrdý na to, že jsem je dokázal překonat, ale v takovéhle situaci je vážně zbytečné tahat se s klíckou, když začala být k ničemu.
Třeba se k tomu ještě někdy vrátíme, ale to bude muset trochu chtít i manželka, takhle je to opravdu zbytečné.