No s tou dynamikou teď u nás byl problém. Byl jsem dva měsíce bez klícky, sice jsem se neudělal, ale úplně na sebe nesahat jsem nedokázal a erekci taky zabránit nešlo... a žena s tím neudělala nic, nějak mě usměrnit, ani hláškou, prostě nic... Snažím se poslouchat, ale když "uklouznu" a začnu jí odporovat a nejsem poslušný na slovo sám od sebe, tak si s tím neporadí. Pak mi jeden den vyčetla, že jsem se nestaral o domácnost, jak si představovala - jenže jaká byla její představa, mi neřekla. Takovéhle hry rád nemám a reagoval jsem na to jako rovnocenný partner, ne jako subík, takže se nám ta "dynamika" trochu rozsypala. Jediný okamžik za celou tu dobu, kdy byla fakt dominantní, byl, když poté, co jsem ji uspokojil jazykem, mi řekla, že jí to tak stačí, pindíkem už do ní nepůjdu a ulevovat rukou mi nechce, že by to prý bylo plýtvání :-) - takže prostě zůstanu bez úlevy (to bylo po pěti týdnech abstinence). Jinak nic :-(
Před týdnem jsem si zase zkusil opatrně nasadit klícku a jsem teď týden zamčený, užívám si opět to utrpení, kdy nemůžu vůbec nic, pindík svrbí a koule hučí pod tlakem...
Jak jsme měli před tím tu neshodu, tak jsem se ozval a snad jsme si to vyjasnili, a jak jsem teď zase v klícce, tak mě to trápí míň - a fakt se stačilo jenom zamknout, bez výstřiku jsem celou dobu, ale ta klícka tomu prostě chyběla.
Zbyl nám na permanentce poslední vstup do sauny, jenom pro jednoho, ženě se zrovna nechtělo, tak mi tu kartičku včera dala, ať si jdu saunu užít já. Tak jsem jí podal trubičku s klíčkem, že v klícce s řetízkem kolem pasu do veřejné sauny nepůjdu (a žena by to tak taky nechtěla).
"Jé, ty jsi zase zamknutý?" Tak jsem jí popsal, že je to teď čerstvé, že jsem zrovna ukončil "testovací režim", že jelikož s ženou nic nebylo a nechtěl jsem nás zklamat, až ztratím kontrolu, tak jsem se zamkl. Odemkla mě a říká mi: "Ale ne že tam budeš koukat po ženských!" Říkám jí na to, že do sauny si sundávám brýle, takže bych stejně nic neviděl, a že tam ženské stejně nebudou (a taky nebyly). "No jenom aby!", provokovala žena. Pak jsem se teda po sauně hlásil, že to šlo dobře a fakt jsem nikam nekoukal, a jestli teda chce, abych se zase zamkl. "Ale jo, klidně se zamykej :-)", řekla mi. No tak jsem zase zamknutý "oficiálně" a natvrdo. Po těch "prázdninách" si pindík zvykl se každou chvilku stavět, a jak se dlouho neudělal, tak pořád na něco reaguje... a prostě trpím :-) Ale tak ono si to zase sedne. Začínám se zase cítit takový víc ukotvený, s tou klíckou.
Žena má teď zase náročné období v práci, tak počítám, že na mě "zapomene" a v té klícce nějaký čas pobudu...