51

Re: Násobky štěstí

Násobky štěstí II./7.

Plácnutí kožené plácačky mě poslalo ze sna rovnou do reality.
"Vstávat! Obě!"
Slyšela jsem plácnutí vedle sebe a kníknutí Alice.
Pak začaly dopadat rány jedna za druhou.
Vylezla jsem z postele a Paní Gita mě chytla za obojek a strhla do kleku na zem.
Stejně se vedlo Alici.
"Tak! Dnes si dáme zase zábavu podle mého gusta! Obě velký program na stroji a potom obě velký kolík. Ten si vyndáte až před obědem.
A dnes bude práce pod dozorem!"
Paní došla ke dveřím. "Alou do velké koupelny a pěkně jako kačenky!"
Šla za námi a pobízela nás plácačkou.
Dokačákovaly jsme do velké koupelny.
Paní nás připoutala a začala studovat programy.
"Hmmmm, hmmmm, copak to tu máme... Bradavky, poštěvák, kulky... a trochu smíchu neuškodí!"
Nastavila programy a poručila nám, ať si stroje samy zapneme.
Začalo to několika čistícími sekvencemi.
Následovaly ostré masáže. Já měla co dělat, abych nekřičela nahlas.
Alice na tom byla hůř. Trhala sebou a tiše kvíkala.
Vše ukončil lechtací program, kdy trysky zasahují citlivé body. Byl dlouhý a nebyl bez následků. Počůraly jsme se obě.
Paní Gita stála opřená o Potěšitele, ruce založené pod svým velkým poprsím a dobře se bavila.
Sundala nás ze strojů a nahnala do kuchyně.
Udělaly jsme snídani a vzorně v kleku čekaly, až nám Paní popřeje dobrou chuť.
Paní si otočila židli a namočila prsty nohou do naší snídaně - jogurtu.
Vždy namočila, nechala olízat a komentovala naše snažení poznámkami o lízátku a o masáži jazykem.
Po snídani a úklidu jsme šly opět vynášet věci ze sklepů.
vynosily jsme plný kontejner a ještě hromadu vedle.
S kolíky v zadcích to bylo ke konci opravdu velmi nepříjemné. Dvakrát nás přišla Paní zkontrolovat, jestli se neflákáme a nařídila nám pracovat, dokud nás sama nezavolá.
Impulzy jsme s Alicí uvítaly s ulehčením. Paní Gita se rozesmála, když nás uviděla. Část nepořádku byl totiž uhelný prach a tak jsme vypadaly jako párek černých otrokyň s cucavým bonbónem mezi půlkami.
Nařídila nám se pořádně umýt a vyndat kolíky ze zadků. To byla úleva!
Drhnutí nám zabralo skoro půl hodiny.
Vymydlené a v čistých šatech jsme se ohlásily Paní.
Prohlédla si nás a poplácala po zadcích.
"Tak, prdelky moje. Kolik toho ještě dole zbývá?"
"Ještě asi polovina, Paní Gito." Odpověděla jsem okamžitě.
"No, mrskly jste sebou pořádně! Teď alou do jídelny a mimořádně sednout na židle ke stolu."
To mimořádné sezení na židlích mělo svá úskalí. Naše otlačené zadky by asi nadávaly, kdyby uměly mluvit. Takhle naši ne-pohodu prozrazoval jen podivný posez.
Paní Gita nám osobně přinesla oběd a když usedla proti nám, řekla že to je její poděkování za naši práci. Byl královský.
Najedly jsme se k prasknutí a Paní Gita sama odnesla nádobí s poznámkou, že bude ještě překvapení.
Přinesla dva talíře, na nichž byly veliké papírové kornouty. Posadila se opět proti nám a řekla, ať kornouty sundáme.
Zvedly jsme je a... Pod nimi byly dva obrovské anální kolíky! Asi na nás byl úžasný pohled, protože se Paní Gita začala smát tak, až se držela za břicho.
"Copak, vy dvě nemáte rády indiánky? No, kousněte si!" A znova se začala smát při pohledu na naše tváře.
Opatrně jsem ukousla špičku. Chuť výborné čokolády a náplně... Byl to požitek, byť zvláštního tvaru.
Po téhle sladké obrtečce už jsem měla břicho jako balón.
Paní Gita nás odvedla do obýváku a posadila do křesílek. Pak zapnula televizi. To bylo poprvé, kdy jsem viděla přístroj zapnutý.
Odešla a v televizi se ukázal obraz. Mrkla jsem jen okem a zapoměla překvapením zavřít pusu.
V televizi jsme byly my dvě, jak civíme na dva obří kolíky na stole.
Alice si všimla mé reakce a podívala se také.
Vypadala v tu chvíli jako svatá v sexshopu. Začala jsem se smát a od dveří mi zdatně pomáhala Paní Gita.
"To je novinka. Digitální minikamery. Zatím mám tři. Jak se samy sobě líbíte?"
Otočily jsme se k ní.
"Paní Gito, je to úžasné. Ale nešlo by prosím tu fotku zničit?" Ozvala se Alice
"Hahááá! To ani náhodou! Naopak si ji nechám vytisknout ve velkém formátu a pověsím ji nad vaši klec. Tedy abych to správně řekla - pověsíte si ji tam samy a rády!" Zasmála se Paní a začala rozvíjet možnosti videozáznamů.
Když vyčerpala téma, poslala nás pro věci, které tu zbyly po Angele.
Nanosily jsme je do velké koupelny, pořádně vypucovaly a pak přemístily do sálu.
Paní Gita si přišla prohlédnout vystavené a umyté věci. Byla mezi nimi i dřevěná bedna plná všelijakých věcí.
Podívala se do ní, chvilku se přehrabovala, až jí zasvítily oči.
"Ahááá! To je dobře vymyšlený!"
Začalo mě šimrat v zátylku. Paní Gita mi pokynula a ukázala na největší konstrukci. Vypadala podobně jako trubkový nájezd pro opravu spodků aut. Jen vyšší.
"No pojď, Dášeňko. vyzkoušíš si to sama. No a abys neřekla, že jsem zlá panička, sundám ti i klícku.
Ták, hezky stoupnout do třmenů, ták."
Mluvila na mě jako na dítě a přitom jí svítily oči a hořely tváře. Stoupla jsem si do třmenů a Paní mi pevně připoutala nohy těsně nad chodidly.
"Teď se opři stehny o vršek a nalehni celým tělem."
Když jsem to udělala, přetáhla mi pás přes spodek zad a vší silou utáhla.
Pak přešla přede mě a přidřepla. Zvedla mi hlavu a upřela pohled do mých očí. Měl jsem v tu chvíli velký problém. Dívat se do očí, nebo do hlubokého údolí mezi velkými prsy Paní.
Všimla si toho.
"Tak tebe to čumění na kozy nepřešlo? Hmmmm, ale teď už je máš taky a víš co to znamená? To znamená, že mám víc hraček, víš!?" A začala něco šroubovat pod mými rameny. Ucítila jsem tlak a začala se v zádech prohýbat. Brzy jsem měla záda jako luk. Vrcholem této operace byla malá destička pod mou bradou, která mi zvrátila hlavu dozadu.
"To je ale krásná kočička! Ale ještě to vylepšíme!" Prohlásila Paní Gita a připevnila mi ruce ke konstrukci přede mnou. Bylo to strašně nepohodlné a bolestivé, protože mi tím dala ramena do nepřirozené polohy.
Začala mi osahávat pučící prsa. Chvilku si s nimi hrála a pak zavolala na Alici, aby jí šla pomoci.
"Chytni Dášeňce oběma rukama kozu a vytáhni ji co největší silou dolů!"
Alice mi obejmula prso rukama, pak stiskla, jako by mi ho chtěla vyždímat a vytáhla. Posledních několik dní mě prsa uvnitř tlačila a to sevření hodně bolelo. Vyhekla jsem.
"Nono! Aby ses nepo...!" Řekla Paní a nad Alicinýma rukama protákla režný provaz. Udělala na něm uzel a obrovskou silou utáhla. Provaz se zařízl do kůže a mně vytryskly slzy.
Paní prso několikrát omotala a pak dovolila Alici ho pustit.
S druhým prsem udělaly totéž. Pak mi přinesly zrcadlo, abych se podívala, jak mi to sluší.
Na hrudníku jsem měla dvě malé rudé koule, oddělené od těla provazovým omotem.
"A teď zlatý... ehm ... kulodržák?" Řekla Paní a ukázala mi asi metrovou trubku s navařenou velkou příčkou do rvaru T. K té byla dvěma šrouby připojena další a ve středu jejich délky byl malý otvor.
"Rudolf něčemu podobnému říkal humbler, Paní Gito." Ozvala se Alice.
"Hmmmm, já tomu říkám zpomalovač. S tímhle otrok neuteče. Hned si ho Dášeňka vyzkouší."
Odešla za mě a něco tam montovala. Pak mě vzala za koule a vytáhla je dozadu. Leknutím a bolestí jsem zaječela.
"Alice, slyšela jsi ten zvuk? To je pro mé uši slast. Takové otrocké 'Cé'. Dnes si dáme hudební výchovu."
Něco mi obemklo kůži šourku nad koulemi podobně jako závaží, kterým mi Paní natahovala pytlík.
"Tak, nástroj je připraven a naladěn. Jdeme si hrát."
Ucítila jsem, jak mi mačká koule. Bolest se začala stupňovat. Pak silnější stisk a já zařvala.
"A copak nám ještě zazpíváš, Dášeňko?"
"Paní Gito, to bolííííííí!"
"Íííí? Takovou tóninu neznám. To je novinka! Alice, zkus to taky!"
"Jííííjjj!"
"Funguje to! Jdi a trochu jí pomačkej kozičky."
Alice si stoupla přede mě.
"Nene. Pěkně si lehni na Dášeňku."
Alice mi sedla obkročmo na zadek a já ucítil na zádech její bradavky. Začala mi mačkat bolavá prsa.
"Chytni se Dáši a vnímej její tělo."
Alice se ke mně přitiskla a já dostala ránu přes koule. Zaječela jsem a moje zkroucené tělo se zachvělo. Další rána.
Další a další. Od křiku už mě bolelo v krku.
Změna rytmu. Dostala jsem ránu přes zadek, druhou, třetí, pak přes koule. Moje tělo už si pod náporem bolesti dělalo co chtělo. Zadek mě pálil a bolel, bolest z koulí zachvacovala celý spodek těla.
Pak přišly malé, ale příšerně bolestivé rány vždy na jednu, nebo na druhou kouli.
Alice na mých zádech začala hlasitě dýchat a její horký dech mi ohříval vzadu krk.
Další bolest, křik, barevná kola před očima, prudký stisk Aliciných rukou a její tiché zakvílení, spojené se stahy břicha, které jsem cítila na zádech.
Jako ve snu ke mně dolehla slova Paní Gity: "Tomu říkám symfonie!"
Ucítila jsem jak mě Paní Gita odpoutává.
Alice už se trochu uklidnila a slezla ze mě.
Netrvalo dlouho a byla jsem volná. Paní Gita mě položila na zem, vykasala si šaty a sedla mi kundou na obličej.
"Víš co máš dělat!"
Věděla jsem a začala pracovat jazykem.
Něco začala dělat na mých prsou. Najednou obě zaplavila horká bolest, provázená bodáním milionů jehel. Navíc mi ty bolavé hrudky začala Paní nemilosrdně drtit a tvrdě masírovat.
Můj tlumený jekot a zmítání způsobilo, že jsem měla brzy plnou pusu šťávy a musela polykat jako o život.
Paní Gita byla tentokrát nenasytná a mé trápení bylo nekonečné. Když ji přestalo bavit mi prsa mačkat, začala mě do nich švihat. Šílená bolestí jsem nějak vyprostila své ruce a zaťala je do prsou Paní Gity. Ta zaúpěla, několikrát sebou mohutně trhla a svezla se na bok.
Omdlela. Alice se jí hned začala věnovat. Já nemohla. Neměla jsem sílu se ani převalit.
"Paní Gito, haló, Paní, jste v pořádku?"
"Hmmm? Jo, asi jo. Počkej. Chvilku se musím vydýchat. Vidím jen červené skvrny."
Dala jsem se dohromady tak, že přes bolest jsem se vyškrábala na všechny čtyři. Doplazila jsem se k hlavě Paní.
Pomalu se jí vracela barva do tváří.
"Dáší. Ty moje rajdo úžasná. Tohle ti nezapomenu."
"Omlouvám se, Paní Gito. Bolestí jsem nevěděla co dělám."
"Byla jsi úžasná. Tedy až na ten kousanec do frndy. Vždyť jsi nás udělala obě." Pak se otočila na Alici.
"Myslím, že bys měla Dášu odměnit. Ale až zítra, nebo pozítří. Teď si musí odpočinout.
Společně mě dotáhly do koupelny, velice něžně omyly a uložily na postel.
Únava mě doslova vypnula.

52

Násobky štěstí II./8.

Probudila jsem se v kleci a sama.
Paní Gita lehce chrápala a Alice se neklidně vrtěla.
Přemýšlela jsem, co bude dál. Všechno mě bolelo a zároveň jsem tím divokým sexem přišla dočasně o libido.
Zkusila jsem usnout. Ale bála jsem se usnout příliš tvrdě, abych si nevysloužila trest. Tak jsem se dočkala chvíle, kdy Paní Gita vstala a vytáhla mě z klece.
Dovedla mě do koupelny a usadila na stroj.
Na hlavu mi natáhla silnou gumovou kuklu s tvrdým plochým roubíkem.
"Včera sis pěkně zašukala, tak dnes bude Alice odpočívat a ty mě budeš bavit. Mám pro tebe speciální program."
Pevně mě připoutala a já myslela, že už vše začne, ale Paní mi zacvakla cosi do bradavek a já cítila silný bolestivý tah.
Potom se mi něco zahryzlo do předkožky a já se pokusila o zvuk, ale bylo z toho jen utlumené zahuhlání.
O stydkou kost se mi opřelo cosi tvrdého a nepříjemně to tlačilo.
"Tak. Příjemnou zábavu, má prcalko!"
Paní mi to řekla sice nahlas, ale já to přes kuklu sotva slyšela.
"Ty neumíš poděkovat, rajdo?"
Paní zněla rozzlobeně a zároveň natěšeně. Nevěděla jsem, jak mám poděkovat, tak jsem ze všech sil zahuhlala "Ééééhúúú-úúú."
"No, vidíš že to jde."
V tu chvíli se stroj spustil. Během chvilky mě perfektně vyčistil a potom to přišlo. Místo trysky mi do zadku začalo vjíždět něco hrbolatého a dlouhého. K tomu mi začal předmět na stydké kosti vibrovat a zvyšovat a snižovat tlak. Začalo mě to vzrušovat.
Cítila jsem, jak mi tvrdne pták.
Ale zároveň jsem dostala impulz do bradavek. Čím víc mi pták tvrdnul, tím silnější byly impulzy a věc v zadku se zvětšovala.
Pak začala jezdit sem a tam. Bolelo to. Cítila jsem pohyb v celém břiše a vyhuhlávala svou bolest do roubíku.
V jednu chvíli jsem do něj zatnula zuby a roubík se zvětšil. S tím se zvýšila rychlost šukání mého zadku a změnil se rytmus impulzů.
Silná ruka mě chytla za šourek.
Promasírovala ho nad koulemi, obejmula ho a stáhla dolů. Pak ho pustila, ale místo úlevy přišlo mohutné plácnutí.
Nebýt pevně přikurtovaná vyletěla bych stropem.
Roubík už mi vyplňoval celou pusu. Ta věc, která mi devastovala zadek, si k posunu přidala ještě otáčení a přesto jsem byla stále vzrušená.
Další rána do koulí a další a další.
Do zadku už mě braly křeče a já cítila, že se blíží mé vyvrcholení.
Už zbývalo jen několik vteřin, když vibrace ustaly, umělák mi vyjel ze zadku a znovu mi tam vjela tryska. Zaplnila mi střeva a vyjela ven.
Cítila jsem horko ve střevech a navíc mi něžné ruce pohladily bradavky a chvilku je mnuly. Potom přehmátly na můj ocas.
Cítil jsem na těch místech horko.
Pak pálení a pak začalo peklo. Všude, kde se mě ruce dotkly, jsem měl pocit, že mě pálí plamenem.
Pokusila jsem se zmítat.
Nic nepomáhalo a došlo to až do bodu, kdy jsem neudržela svěrač.
Pekelný plamen mi projel svěračem a já se počůrala. V tu chvíli ze mě teklo všemi možnými otvory, protože jsem navíc slintala kolem roubíku a slzela.
Mé tělo se nekontrolovatelně zmítalo, když do mě znovu zajela tryska a naplnila mi střeva.
Znova vyjela ven a já uslyšela hlas Paní, který mi přikazoval, abych to pustila ven.
Po předchozí zkušenosti mi Paní svůj rozkaz podpořila opětovným zmáčknutím koulí.
Kupodivu se mi tentokrát ulevilo. Tedy aspoň mému zadku. Bradavky a ocas pálily stále.
Začala sprcha a pak trysky.
Roubík splaskl, bradavky byly uvolněny a pouta rozepnuta.
Paní mi stáhla kuklu a já viděla, že přede mnou stojí vyzývavě vzpřímená.
Chytila mě jednou rukou za bradu a ukazováčkem druhé mi přejela pod očima. Pak ukazováček olízla.
Zavřela oči a zamručela, jako by ochutnávala kdovíjakou dobrotu.
"Mmmm. Mňam. Pravé slzy bolesti. To je pro mě elixír.
Víš, vždycky mě rajcuje, když pro mě můj otrok pláče."
Sklouzla jsem na zem a políbila jí obě nohy.
"Děkuji Vám, úžasná Paní Gito." Řekla jsem nahlas.
"No proto." Řekla vlídně a dodala: "Tohle byla ukázka trestného programu. Trval osm minut.
Teď jdeme do kuchyně."
Musela jsem Paní udělat snídani a když jsem byla hotová, čekala jsem vzorně na svém místě.
Paní si mezitím odběhla a když se vrátila, držela v ruce balíček.
Něco za mými zády kutila a pak přede mě na podlahu přilepila na přísavku velikého uměláka.
"Tohle je nový způsob krmení takových hraček, jako jsi ty, Dášenko. Ten umělák je plný tvého jídla. Já ti teď spoutám ruce za zády a ty to všechno musíš dostat ven. Až se tak stane zazní zvukové znamení. Tak se do toho dáme!"
Spoutala mi ruce za zády a já se sklonila k tomu gumovému ptáku.
Obejmula jsem ho rty a stiskla.
Do pusy mi vystříkla trocha jogurtu.
Začala jsem žužlat a sát a postupně jsem vydolovala další dávky.
Pak už nic neteklo.
"Musíš si ho zarazit dál, rajdo. Po pravdě si ho budeš muset asi narvat až do krku. Máš na to ještě pět minut. Potom dostaneš každých třicet vteřin jednu rákoskou!"
Paní Gita se dobře bavila, ale já ne.
Umělák nešel zmuchlat, jak jsem si myslela a tak jsem se málem několikrát pozvracela.
Schytala jsem sice tři rány rákoskou, ale nebyly moc silné.
Konečně zazněl signál. Čekala jsem pípnutí, nebo cinknutí, ale ozvalo se: "Uch och, ty jsi ale divoká kurva!"
A to tak oplzlým hlasem, že se mi udělalo nevolno.
Paní Gita se rozesmála.
"Uklidit po snídani a potom se mi ohlásíš v obýváku!"
Odešla z kuchyně a já začala umývat nádobí.
Paní mi na lince nechala i návod na údržbu krmítka, tak jsem vyčistila vše a šla se Paní ohlásit.
Paní mě odvedla do ložnice a připoutala do klece, včetně bradavkových řetízků. Nařídila mi klid a odpočinek a odešla.
Tak uběhlo dopoledne.
Oběd mi Paní dala v misce do klece a Alici nakrmila.
Odpoledne se vleklo a mně se hlavou honily všelijaké myšlenky.
Večer nás Paní opět nakrmila, vyvedla obě do koupelny a nechala se osprchovat. Potom mi nasadila velký pás cudnosti a Alici také.
Znovu nás připoutala každou zvlášť, lehla si vedle Alice a začala oddychovat.
Nemohla jsem dlouho usnout, ale nakonec se mi to povedlo.

53

Násobky štěstí II./9.

Probudily mě impulzy v bradavkách.
Po včerejším zážitku byly ještě citlivé a tak to bylo nepříjemné.
"Odepni se a pojď k nám."
Paní Gita zněla uvolněně a zdálo se, že má dobrou náladu.
Za chvilku už jsem byla na posteli.
Paní Gita mi ukázala vedle sebe.
Alice byla už také odpoutaná a seděla opřená o pelest.
"Kočky moje. Včera jste měly odpočinkový den. Já zase celý den úřadovala.
Takže dnes po hygieně pracovní oblečení se vším všudy.
Musíte dodělat co nejvíc ve sklepě a pak od zítřka budeme připravovat další sraz."
Obě jsme odpověděly že rozumíme.
Paní Gita mrkla na Alici. Ta se usmála.
"Dášeňko, poslední dobou mluvíš ze spaní. A to dost zajímavě."
Vytáhla kazeťák a pustila ho.
Ozval se můj hlas. Hlas, který prosil, kňoural a sliboval. Záznamů bylo víc za sebou, zřejmě si mě Paní nahrávala delší dobu.
"Víš co je nejzajímavější? Ty si své zážitky prožíváš v noci znova, ale reaguješ jinak. Poslední týden jsem si udělala domácí úkol a trochu si tě vyzkoušela. Vyvodila jsem z tvých slov závěry a ty teď budu aplikovat do tvé výchovy. Každopádně bude legrace."
Na to mi stiskla lehce bradavku. Zabolelo to a já zatnula zuby.
"Hmmm, to je hezké. Toho ještě využijeme. A teď mazejte do koupelny. Obě!"
Za chvíli jsme se hlásily v kuchyni.
Paní seděla u stolu a četla dopisy.
Překvapilo mě, že si sama udělala kávu a už měla odkousáno z krajíce chleba.
"Na místa, holky a baštit. Ať to lítá!" Řekla netrpělivě Paní a ukázala na naše místečka, kde však místo misek čněly dva gumové čuráky.
"Dášo, vysvětli Alici co a jak."
Rychle jsem provedla rozkaz a začala snídat. Po očku jsem sledovala Alici.
Moc se jí nechtělo, ale poslechla a také začala snídat.
Překvapilo mě, že i napoprvé byla rychlejší než já.
Paní ji pochválila a prohlásila, že je vidět, kdo vykouřil víc ptáků.
Po úklidu nás nahnala do sklepa.
Při práci jsem si všimla, že Alici hodně pohybů bolí a dohodly jsme se, že si práci zorganizujeme, abychom nebyly bolavé zbytečně.
Oběd byl rychlý a výživný.
Odpoledne jsme se zabraly do práce tak, že jsme dokázaly vynosit všechen zbytek nepořádku. Když jsme vyšly ven a ohlásily hotovou práci, Paní Gita užasle pokývala hlavou a šla si vše prohlédnout.
Vrátila se s úsměvem.
"Výborně, děvčata. Udělala jste to báječně. Teď se najíte, umyjete a obě zalehnete na mou postel."
Paní nám odemkla pásy a odešla do obýváku.
Při hygieně jsem si všimla, jak má Alice oteklá prsa se stopami po provazu.
"Bolí to moc?" Zeptala jsem se.
"Spíš tlačí a hřeje. Ale včera to bylo horší. Vždyť tys to ale zažila taky, tak proč se ptáš?"
"Jenže já za ně nevisela ve vzduchu!"
Alice se podívala na můj hrudník a ušklíbla se.
"Neboj. Měsíc, nebo dva a budeš viset taky! A já se budu koukat..."
"Taky pověšená za kozy!" Ozvalo se ode dveří. Stála tam Paní Gita a usmívala se. Alice zbledla a ztichla.
Dokončily jsme hygienu a opět byly zamčeny. V posteli už jsme nemluvily, protože nám Paní vykládala, co musíme udělat a připravit na víkend.
Mělo se sjet několik Dam s otroky a otrokyněmi a Paní byla skoupá na informace o programu. Jen prohlásila, že budeme součástí programu a ona doufá, že ji nezklameme.
Potom mi poručila, abych si lehla napříč do nohou postele a spoutala můj obojek s poutem na Alicině noze a na bradavky mi dala malé krabičky.
"To je místo podprsenky. Poznáš jak jsem daleko podle síly impulzu. Další hračka, kterou jsme ještě nevyzkoušely. Dobrou noc."
Zhasla a začala odfukovat.

54

Násobky štěstí II./10.

Vzbudily mě impulzy.
Všude byla tma. Impulzy sílily.
Začaly být hodně nepříjemné. Pak přišla bolest. Žhavé jehly se mi zabodávaly do bradavek.
Zaskučela jsem bolestí.
"Co blbneš?" Ozval se hlas Alice.
"Bra-da-vky... bo-lí... prosíííím!" Vypáčila jsem ze sebe. Bolest mi svírala celý hrudník. Poléval mě pot a slyšela jsem svůj křik.
"Paní Gito! Co je Dášeňce?"
Odpovědí bylo ticho.
Pocit, že mi někdo upaluje bradavky se začal zmírňovat. Impulzy začaly slábnout.
"Funguje to krásně, že?" Ozvalo se od dveří. "A to jsem byla jen u dveří do sklepa."
Paní Gita stála ve dveřích a ve tmě se slabě rýsovala její silueta.
Rozvláčným houpavým krokem došla k posteli.
Odepnula můj obojek od Aliciny nohy a poručila mi si lehnout na záda doprostřed postele.
Sedla si nad můj obličej a přitiskla svou vlhkou škvíru na můj nos.
Cítila jsem její vůni a druhý pocit byl, že mi něco dělá s bradavkami.
Sundala mi kostičky a začala je mnout.
"Alice, zvedni Dáše nohy a připni na lanka do hlav. Výborně. Teď mi dojdi pro láhev vína. Je u dveří do sklepa. Když se vrátíš bez ní, dostaneš sto rákoskou."
Slyšela jsem jak Alice odešla.
"A ty pěkně lízej!"
Začala jsem pracovat jazykem, když na mé kulky dopadlo švihnutí bičíku. zacukala jsem sebou.
Další švihnutí.
Po čtvrtém už jsem vykřikla.
I když byla má pusa ucpaná vlhkou kundou, slyšela jsem ozvěnu svého výkřiku.
Jak to? Vždyť... Do uší mi zdálky dolehlo další zaječení.
Alice!
"Lízej pořádně ty čubko, nebo uvidíš!"
Pustila jsem se do lízání a ladění poštěváku a pysků. Snažila jsem se nemyslet na sténání z chodby.
Výkřiky ale ignorovat nešlo. Čím jsem byla nervóznější, tím horší byly rány na mé koule a třísla.
Už jsem křičela, abych přehlušila výkřiky z chodby, ale vlhká kunda utlumila vše. Paní chytila do rukou mé bradavky a začala je tvrdě masírovat.
S tunýlky v nich jsem měla pocit, že mám čtyři bradavky.
Mé výkřiky a pohyby jazykem doplnilo zmítání celého těla.
Paní Gita se začala třást a po chvilce mi začala do pusy stříkat svou šťávičku.
Bylo jí hodně.
Bolest ale neustávala a Paní Gita se zdála být neukojitelnou. Začala mi rejdit po obličeji, až sebou silně trhla a svezla se ze mě.
Ležela na boku, nohu položenou na mém krku a hrudi.
Slyšela jsem jak vydýchává.
Do pokoje se vpotácela Alice. Došla k posteli, klekla si před ni a jakoby z posledních sil podávala Paní Gitě láhev vína.
Paní Gita rozsvítila lampičku.
Vzala láhev a ukázala prstem na postel.
"Lehnout."
Alice si lehla kousek ode mě.
Byla zpocená a zálo se mi, že se chvěje.
Paní Gita jí sundala z bradavek kostičky.
"Holky, dáme si trochu vína?" Navrhla Paní Gita.
Alice už ale usnula.
"No, tak ho vypijeme spolu, kundolízko." Usmála se na mě a podala mi láhev, kterou mezitím odzátkovala.
Napila jsem se. Víno přerazilo chuť a vůni klína Paní Gity.
"Alou do koupelny!" Poručila a šla za mnou.
Po cestě mě lehce plácala plácačkou po ramenech.
Rychle jsme se osprchovaly a Paní Gita prohlásila, že kdyby to šlo, nechala by mi prodloužit jazyk.
Otřásla jsem se a polekaně se na ni ohlédla. Rozesmálo ji to.
"Máš štěstí a já smůlu, že to nejde."
Poslala mě nahou do kuchyně.
Přišla chvilku po mně a nesla láhev s vínem. Vyndala skleničky a do misky nasypala mix oříšků a do druhé kousek sýra.
"Ber si, Dáší. Jako doma."
"Děkuji, Paní Gito. Jsem tu doma. Už si nedokážu představit žít jinde a jinak."
Paní se zaleskly v očích slzy. Brada se jí zkrabatěla. Pak vstala. Došla přede mě.
"Vstaň!"
Postavila jsem se.
Vyťala mi šílenou facku, která mnou smýkla na linku.
Potřásla jsem hlavou, abych rozehnala hvězdičky.
"To je za svévolné mluvení!"
Paní si mě přitáhla zpět a objala mě. Tiskla se ke mně a hladila mi vlasy, záda a přitom jsem slyšela její vzlyky.
Po chvilce mě pustila. Odtáhla se, zhluboka se mi podívala do očí a jako by mě zkoumala. Pak si utřela slzy a tiše řekla: "Děkuju!"
Ukázala mi na židli.
Sedla jsem si a Paní mi dolila víno až po okraj skleničky.
"Po setkání, které nás teď čeká, budu mít pro tebe velké překvapení! A teď pij a jez. Vytáhla ještě nějaké dobroty a nabídla mi.
Do dveří vběhla Alice.
Omlouvala se, že usnula.
Paní se usmála a ukázala jí na židli.
Když se Alice posadila, Paní se nadechla a jako by udělala nějaké těžké rozhodnutí vyštěkla: "Co mám s takovou hračkou dělat? Mám ji potrestat, nebo dát někam na výchovu?"
Alice zbledla. Klekla si na zem a sepjala ruce.
"Paní Gito. Prosím o jakýkoliv trest, jen mě nedávejte pryč."
"Dobrá. Ale bude to trest, na který do smrti nezapomeneš!"
"Děkuji, Paní Gito." Vydechla Alice a políbila jí nohu.
V tu chvíli jsem už klečela vedle Alice a prosila o shovívavost pro Alici.
Paní Gita se napřáhla a já zavřela oči v očekávání další monstrfacky.
Místo ní přišlo pohlazení a slova: "Trest bude vykonán dle mého rozhodnutí. Ty s tím nic nezmůžeš, ani kdybys přijala stejný trest."
Po zádech mi přejel mráz. To pohlazení bylo horší než jakýkoliv trest.
Paní Gita nás vyzvala, ať si zase sedneme a Alici řekla ať si podá skleničku.
Také jí nalila plnou a pozvedla svou skleničku k přípitku: "Tak na tresty!" A vypila ji na ex.
Potom se zadumala a už nepromluvila.
Jen všem rozlila zbytek vína a po jeho vypití nás poslala do klece, dospat noc jako správní milenci - tedy v poloze 69.

55

Násobky štěstí II./11.

Setkání Dam se přiblížilo.
To ráno jsme u klece našly lístek s textem:
"Děvčata, jela jsem do města. Až se ozve signál, odpoutejte se, umyjte a nasnídejte. Pak je třeba provést doladění úklidu. B deset hodin přijede catering. Vrátím se do oběda. Gita."
Přečetly jsme rychle naškrábaný vzkaz a pohlédly na sebe. Vše jsme provedly dle instrukcí a po jedenácté se vrátila Paní Gita s několika objemnými taškami.
Tvářila se tajemně a každou chvíli si nás upřeně prohlížela.
Naštěstí to netrvalo dlouho.
O půl druhé přijela první Dáma. Byla to Paní Jil, tentokrát však přijela se zvláštní otrokyní s velkým poprsím a kuklou na hlavě.
Paní Jil se pozdravila s Paní Gitou a něco jí pošeptala do ouška. Paní Gita sebou trhla a nevěřícně se jí podívala do očí, pak na otrokyni a polohlasně udiveně špitla: "Vážně?"
Paní Jil jen kývla hlavou a dala si prst na rty.
Paní Gita se zářivě usmála a kývla.
Pak Paní Jil postoupila ke mně a po mém ruky políbení mi zajela rukou pod sukni.
"Jak se máš, Dáší? Co bys řekla na trochu bolavého laškování? Mám pár nových hraček, které se ti asi... NEBUDOU LÍBIT!" A zvonivě se zasmála.
Odvedla jsem Paní Jil do jejího apartmánu a cestou si všimla zvláštního způsobu chůze její otrokyně.
Šla opatrně, jako by se bála, že jí upadnou prsa.
Když jsem se vrátila k Paní Gitě, Alice právě odváděla vysokou Dámu s jejím otrokem k pokojům.
Paní Gita se na mě usmála. "Dáší, až se ubytují všechny Dámy, budeš se hlásit u Paní Jil."
"Ano, Paní Gito." Odvětila jsem a obdržela tajemný úsměv.
Tento víkend mělo přijet jen šest Dam.
Ale přijelo jich sedm. Ta navíc byla Paní Justa.
Vřele se přivítala s Paní Gitou a objala i nás dvě. Omlouvala se, že neodpověděla na pozvánku, prý byla velmi zaneprázdněna a zapomněla na to.
Paní Gita mávla rukou, že to je v pořádku. Paní Justa jí poděkovala a nechala se odvézt na zádech svého velkého otroka, který byl opět v masce a už od dveří na nás kýval hlavou na pozdrav. Víc nemohl. Měl v puse roubík v podobě obřího dudlíku. Bylo to velmi zábavné při vědomí jeho zaměstnání.
Odporoučela jsem se Paní Gitě a odešla za Paní Jil. Zaklepala jsem slušně na dveře a čekala.
Paní Jil mi otevřela a pozvala mě dál.
Byla v dlouhém županu s japonskými motivy.
Vešla jsem do pokoje a uviděla její služku uvázanou za ruce na kladce.
Paní Jil mi poručila svléknout halenku i podprsenku a láskyplně se podívala na mou postavu.
"Nooo, trochu ses nám vyprsila. Ale jen trochu." Ohmatala a promačkala mi prsa a mlaskla.
"Mám pro tebe dárek. Tahle moje kurvička si dovolila mít větší kozy než já. Myslím, že by to chtělo trochu westernové hudby!" Zasmála se a šibalsky na mě mrkla. Podala mi rákosku.
"Deset na každé prso. Ale pořádných. Nespěchej. Po každé ráně ti řeknu číslo a ty budeš počítat. Dej se do toho!"
Strhla z otrokyně blůzku a já uviděla, že jí prsa visí za bradavky na širokých ramínkách. Rozmáchla jsem se a uhodila. Na pravém prsu, kousek pod dvorcem se ukázal proužek.
Ozvalo se přidušené "Hmmmm"
"Tak tohle hodnotím za osm." Řekla Paní Jil.
Další proužek, tentokrát na levý prs.
Opět zahučení.
"Připočti dalších osm."
Když jsem vysázela pět ran na každé prso, Paní Jil mě zastavila.
Odepnula otrokyni svorky z bradavek.
Už teď se třásla bolestí a při otevření svorek sebou zazmítala jako raněné zvíře.
"Teď vrch prsou. A nestyď se."
Když jsem dávala poslední rány, musela jsem vždy počkat, než se otrokyně uklidní, abych jí neublížila.
Kdyby neměla nohy připoutané ke kruhu v podlaze, určitě by dělala sklopky nastojato.
Paní Jil mi vzala rákosku a pohladila prouhatá prsa otrokyně dlaní.
"Pojď. Sáhni si. Vem je do ruky. Cítíš jak jsou horká? Promačkej je, jako já tobě."
Promačkala a prohnětla jsem oba prsy. Byly těžké a mohutné. Otrokyně sténala do roubíku.
"A nezapomeň jí pořádně promasírovat bradavky. Prý s tím máš zkušenosti!"
Otrokyně sebou zazmítala. Měla relativně malé bradavky a malé dvorce.
"Chci, aby měla bradavky jako ty. Budeš její trenérka. S tvou Paní to domluvím."
Dívala se, jak její otrokyni masíruju a natahuju bradavky a bylo vidět, jak je vzrušená.
"To stačí. Teď pojď sem. Kolik jsi napočítala?"
"Sto a jedenáct, Paní Jil." Odvětila jsem.
"Áha. Tak to zaokrouhlíme na sto dvacet."
Zavázala mi oči šátkem.
Odemkla mi klícku a sundala i kroužek.
"Teď si vždy třikrát přetáhneš předkožku a dáš si ruce za hlavu.
Pěkně pomalu. Udělat se nesmíš!"
Třikrát jsem přetáhla předkožku a sepjala ruce za hlavou.
Očekávala jsem ránu. Místo ní mi ptáka olízl jazyk a obejmuly rty, které z něho sklouzly dolů.
"Znovu!"
Opět tři tahy a opět hra jazyka a rtů. Strašně mě to vzrušovalo. Bylo mi jasné, že to bude zázrak, jestli se neudělám.
"Počítáš?"
"Ano, Paní Jil."
"Dobře. Až napočítáš sto dvacet přetažení, řekneš mi to."
"Ano, Paní Jil."
Bylo to nekonečné. Konečně jsem se dopočítala a oznámila to.
Paní Jil mi vrazila prsty do zadku a začala mi masírovat prostatu.
Po pár vteřinách jsem bez orgasmu vytekla.
Vždycky po takovém podojení mám hrozný pocit. Chce se mi brečet. Ale za chvíli to přejde.
Slyšela jsem, jak Paní Jil říká otrokyni, aby to spolkla. Prý to má jako bolestné.
Znovu mi nasadila klícku.
Pak mi strhla šátek z očí a otočila mi hlavu směrem k otrokyni. Zamžourala jsem na ni.
Ten obličej... Vždyť je to...
Čubka!
Měl zpocený obličej, uplakané oči a vlasy slepené.
"To čumíš, viď?! Čubce se po dárku paní Doktorky splašily hormony. Pořád jí rostou kozy. Tobě ale málo. Ještě ti rostou?"
Odpověděla jsem, že ještě ano, ale pomaleji.
"Hmmm, zvláštní. Čubko, ty nevíš co se sluší a patří?"
Čubka mi poděkoval za péči a trénink. "Teď běž za svou Paní. Cos tu viděla a zažila můžeš říct jen jí a Alici."
Poděkovala jsem, oblékla se a rychle se přemístila k Paní Gitě.
Zastihla jsem ji v kuchyni.
"Tak co? Nezlobilas?"
"Ne, Paní Gito."
"Výborně. Jdi pomoct Alici s přípravou večeře."
Odběhla jsem do přípravny. Alice roznášela talíře a příbory. Byla v obličeji červená a jako mimo sebe.
Odpovídala mi jako ze sna.
Občas se zastavovala a jako by chytala dech.
"Je ti něco?" Ptala jsem se. Jen zavrtěla hlavou a neodpověděla.
Večeře proběhla klidně a když se společnost Dam začala věnovat drbům, chlubením novinkami a škodolibým nápadům, kmitaly jsme kolem stolu jako dvě lasičky.
Paní Jil přišla na večeři bez Čubky a nechala si pro něj zabalit večeři do krabičky.
Kolem půlnoci se Dámy rozešly.
Než jsme sklidily a proběhly sprchou, byly dvě hodiny ráno.
Paní Gita nás osobně zapnula do řetízků, popřála dobrou noc a zhasla.

56

Násobky štěstí II./12.

Bylo pět hodin, když nás Paní Gita vyhnala z pelechu.
Hygiena, snídaně, a čekat až se vzbudí hosté.
První ke snídani přišla pevně stavěná vysoká Dáma v bílých šatech. Vedla si dva otroky.
Nabídla jsem jí snídani a zeptala se, jestli její otroci budou jíst normálně, z misky, nebo pomocí "krmítka".
Chvilku na mě koukala a pak se zeptala, co je to to krmítko.
Vyndala jsem jedno krmítko a vysvětlila jeho funkci.
Paní Kláru to velmi zaujalo a okamžitě chtěla mluvit s Paní Gitou. Ještě než se tak stalo, přišla další Dáma a ještě s decentním zívnutím všem popřála dobré ráno. Paní Klára jí cosi pošeptala do ucha a ukázala na krmítko.
Nově příchozí se zasmála a kývla.
Mezitím Alice doběhla pro Paní Gitu.
Paní Gita přišla ve chvíli, kdy do jídelny přicházely další dvě Dámy.
Paní Klára požádala všechny Dámy, aby zaparkovaly otroky přede dveřmi a přišly na poradu.
Dámy se okamžitě shlukly a o něčem rokovaly s Paní Gitou. Ta nakonec řekla "Jak si přejete, Dámy. Zařídíme."
Kývla na mě a nařídila přinést celou bednu krmítek a rychle je umýt, naplnit snídaní - kojeneckou mišmaší - a devět jich připevnit na podlahu uprostřed jídelny.
Zatím se všechny Dámy najedly a čekaly.
My jsme vše připravily a ohlásily to Paní Gitě.
Ta vytáhla foťák.
Paní Klára zatleskala a zvolala: "Otroci, nástup na krmení. Po čtyřech!"
Všichni se začali hrnout k výdejnímu pultu.
"Kam to lezete, hloupé hlavy? Sem. Pěkně každý k jednomu kokotu."
Rychle jim vysvětlila princip fungování krmítek a prohlásila, že ten kdo bude první, získá pro svou Paní a tím pádem i pro sebe hodnotnou cenu.
Bylo vidět, že se otrokům do toho nechce, ale několik pobídnutí bičíkem a už to šlo. Občas se ozval zvuk zoufale kroceného dávení.
Na pravém křídle se krmil Čubka. Prsa mu visela až k podlaze. Však si ho všichni ostatní otroci prohlíželi a bohové vědí, co se jim honilo v hlavách.
Teď tam však zaručeně měli gumové čuráky. Všichni.
Dámy je pobízely, slibovaly, vyhrožovaly, nabízely.
Nejlépe na to šla mladá Dáma s copy.
Chvíli svého otroka pobízela, ale pak se sklonila a něco mu pošeptala do ucha.
Otrok na chvilku pustil krmítko z pusy a tiše se zeptal: "Opravdu, Paní?"
"Opravdu. Slibuji!"
Otrok se zhluboka nadechl, zavřel oči a nasoukal se na krmítko jako když had polyká kořist. Netrvalo dlouho a známý hlas potvrdil prázdnost krmítka.
Otrok copaté Paní se celý chvěl a bylo na něm vidět, že se musel hodně přemoci. Oči mu ale zářily.
Netrvalo dlouho a všichni otroci byli po snídani.
Paní Gita slavnostně předala copaté Dámě výhru. Zabalenou krabici, ovázanou zlatou stužkou.
Ta poděkovala, opatrně rozvázala stužku, sundala balicí papír, koukla se pod víko, usmála se a významně pozvedla krabici nad hlavu.
"Dámy a přítelkyně. Dovolte, abych vám sdělila, že jsem svému otrokovi slíbila, že pokud vyhraje, už nikdy doma nebude muset jíst z misky."
Podívala se na otroka u svých nohou.
"Takže milý otroku, je čas splnit slib. Od teď už se budeš stravovat jen ... KRMÍTKEM!"
Nato otevřela krabici a v ní bylo velké krmítko v růžové barvě.
Otrok vyděšeně vytřeštil oči, a z jeho úst vyletělo: "NÉÉÉÉÉ!"
To ovšem zaniklo v řehotu Dam i škodolibých otroků.
Chtěly jsme použitá krmítka sebrat a umýt, ale jedna z Dam okamžitě vyštěkla: "Já jedno koupím." Jiná zas chtěla dvě.
Škodolibým otrokům zamrzl úsměv na rtech.
Během chvilky byla všechna použitá krmítka prodána.
My s Alicí jsme potom musely ukázat, jak se krmítka rozebírají a čistí.
Dámy se potom chopily svých zaražených otroků a odešly z jídelny.
Paní Gita se posadila, ztěžka vydechla a prohlásila, že bude muset objednat další krmítka, protože takový úspěch nečekala.
Nechala nás uklidit po snídani a poslala Alici si dvě hodiny zdřímnout.
Já musela být k ruce, kdyby hosté něco potřebovali.
Když Alice přišla, připravily jsme oběd v sále.
Ten proběhl v poklidu a Dámy se šly odpoledne bavit po svém.
Paní Gita nám nařídila přestavět sál do podoby soudní síně a zároveň pro výkon trestů.
V pět hodin odpoledne se opět sešly Dámy, doprovázené svými otroky. Zvědavě si prohlížely sál.
Paní Gita se postavila na stupínek a nahlas vyzvala Dámy ke chvilce pozornosti.
"Dámy, vy víte proč jsme se sešly. Mezi vašimi otroky je několik hříšníků, kteří budou souzeni, odsouzeni a potrestáni. Prosím, abyste si vylosovaly soudkyni pro tento den. Později budeme losovat i exekutorku ke každému trestu. Já budu přísedící a poradkyně vylosované soudkyně."
Vytáhla černý váček a nabídla každé Dámě. Dámy vytahovaly své losy v podobě bílých, nebo jedné černé hrací kostky.
Černou kostku si vytáhla Paní Klára.
Paní Gita ji usadila za stůl a sedla si vedle ní.
Paní Klára se okamžitě ujala svého úřadu a požádala o první případ.
Paní Gita nám ukázala na malého mužíka a gestem přikázala jeho předvedení. Draply jsme ho za ruce, předvedly a donutily ho kleknout. Byl tak polekaný, že se ani nebránil.
Paní Gita zdvihla papír před sebou a četla.
"Prvním hříšníkem je otrok zvaný Puk.
Své Paní ukradl punčochy a byl přistižen při pokusu nedovoleného ukájení se na nich."
Paní Klára se zamračila. Naklonila se k Paní Gitě a chvíli spolu o něčem tiše rokovaly.
Pak Paní Klára zvolala:
"Otrok Puk se tímto odsuzuje k provedení orgasmu a následnému provádění postorgasmického honění ptáka rukou v silonové punčoše v délce půl hodiny. Dále k dennímu i nočnímu nošení punčoch a to i na veřejnosti. Bez výjimky! Odvést. Další prosím."
Puk koukal jako puk, jako omámený se nechal odvést ke zdi a připoutat ke kruhu, kde měl čekat na vykonání rozsudku.
Paní Gita ukázala na poněkud sádelnatého otroka. Opět jsme ho přivedly.
Paní Gita se opět chopila slova:
"Druhý je otrok Čuňas. Je obviněn z lenosti, odmítání služby a pokusu o útěk."
"Útěk?" Zeptala se nevěřícně Paní Klára. Odpovědí jí bylo jen přikývnutí Paní Gity
Opět následovala tichá porada obou Dam.
Spudkyně se napřímila a zabodla pohled do klečícího otroka.
"Tak lenost a útěk... Hmmm..."
Otrok se viditelně třásl.
"Otrok se odsuzuje k dvě stě ranám mokrým řemenem, padesáti ran baštonády na každé chodidlo a vypálení značky do oblasti na stydké kosti. Odvést. Další."
Paní Gita ukázala na mladíka, blonďatého hezounka.
"Otrok Pajík. Přistižen při krádeži sladkostí a pochutin na oslavě narozenin, kde byl se svou Paní. Následně se strachy doslova podělal."
Soudkyně vytřeštila oči.
"On poškodil pověst své Paní?"
"Ano, Paní Soudkyně."
Opět porada obou Dam.
"Otrok Pajík se odsuzuje k připoutání na mycí stroj a provedení trestného programu o délce jedné hodiny s účinností osmdesát procent. Za správné provedení mi ručíte vy, Paní Gito. Odvést, další."
Připoutali jsme mladíka a vrátily se do středu sálu.
Paní Gita ukázala na Čubku.
"Otrok Čubka. Odmítl tréninkové metody své Paní a ..."
"Paní Soudkyně, prosím o stažení tohoto udání. Čubka sám požádal o potrestání a zvýšil své úsilí. Čubko, ukaž kozy!" To předstoupila Paní Jil.
Čubka ukázal prouhatá fialovočervená prsa.
"V pořádku. Gratuluji vám k vašim výchovným úspěchům, paní Jil." Odtušila poněkud kysele Soudkyně.
Paní Gita ukázala na ... nás dvě. A naznačila, kam si máme stoupnout a pak kleknout.
Klečela jsem vedle Alice. Vzala jsem ji opatrně za ruku a povzbudivě se usmála. Byla nervózní. Já taky. Nebyla jsem si vědoma žádného velkého prohřešku.
"A nejtěžší případ dnešního dne. Otrok Dášeňka a otrokyně Alice. Oba se prohřešili odmítnutím splnit výkon trestu na druhém, pokusili se o svévolné převedení cizího trestu na svou osobu a navíc ve společnosti více Dam."
Klečela jsem a nechápala.
Soudkyně vstala, opřela se rukama o stůl a střídavě nás pozorovala.
"Tak takovou věc jsem ještě nikdy nesoudila. To bude chtít exemplární trest."
Chvíli přemýšlela a pak se zamračila.
"Otroku a otrokyně. Vás trest bude doživotní. Jelikož nejde o banalitu, jakou je výprask, předstupte a podepište tyto listiny občanským jménem a příjmením."
Obě jsme přistoupily a podepsaly. Byly jsme v šoku, tak jsme si ani listinu nepřečetly.
Opět jsme si klekly.
"Tímto vás odsuzuji k vytetování speciálních značek na podbřišky, pravá ňadra a k přehrání záznamů vašich čipů na pan a paní Rabovi. Doklady vám dodám do třech týdnů."
Rozezněl se pokřik, jásot, potlesk a ... Alice omdlela.
Rychle jsem ji propleskla a když otevřela oči, chvíli si mě prohlížela a zašeptala: "Jeden druhému otrokem i pánem..."
Soudkyně utišila dav a prohlásila: "Mimo manželů Rabových tímto snižuji všem odsouzeným tresty na polovinu a jejich výkon odkládám na zítra!"
Vstaly jsme a poděkovaly Soudkyni a hlavně Paní Gitě.
Všechny Dámy se shlukly kolem nás a gratulovaly k tak bezprecedentnímu trestu. Paní Gita mi pošeptala, že zbytek náležitostí dořešíme později.
Otroci se také přidali ke gratulacím, vyjma těch, kteří byli připoutáni ke zdi a později odvedeni do kobek.
Najednou jsem zjistila, že mi ruku tiskne strýček Rudolf.
"Jsem moc rád, že to takhle dopadlo."
"Já to pořád ještě nechápu." Odpověděla jsem.
Naklonil se ke mně a zašeptal: "Paní Gita má velmi vyvinutý talent pro divadlo..."
V tu chvíli mi všechno došlo.
Obrátila jsem se k Paní Gitě.
Mrkla na mě a řekla: "Tak! A teď obě předklonit a vykasat sukně ma záda. Rukama opřít o zeď. Dámy. Prosím vás o výprask pro štěstí!"
Každou z nás přetáhla bičíkem přes zadek. Pak předala bičík další Dámě. Dámy nám každá dala jednu, nebo víc ran a kolečko se otočilo několikrát.
"Otočit! A políbit ruce všem gratulujícím Dámám."
Když jsme poděkovaly, byly jsme vysvlečeny do naha zbaveny pásů cudnosti, posazeny na "trůny" a pevně připoutány.
"Správný otrok i otrokyně musí zobat Paní z ruky." Řekla Paní Gita a nabídla mi na dlani kuličku hroznového vína.
Když jsem otevřela pusu, připleskla mi kuličku fackou na tvář. "Jezusky, promiň, snad to nebolelo?" Řekla jedovatě a hranou druhé dlaně mi strčila do nosu lentilku.
"Kdo si chce sáhnout na novomanžele, prosím!" V tu chvíli se na nás začaly sápat ruce. Tahaly, štípaly, hladily, byly všude. Alice vedle mě vzrušeně dýchala.
V jednu chvíli dav odstoupil, Paní Gita mě odpoutala, přinutila kleknout mezi Alicina stehna a řekla: "Pěkně svou ženu vylízej! Ať si to pamatuje celý život!"
A já se snažila. Alice už byla tak rozdělaná, že stačila jen chvilka a já měl co dělat, abych spolykal její šťávu.
Pak mě Paní opět připoutala a vyzvala Alici, ať mě pěkně vykouří.
Bylo to úžasné. Ve spojení s emocemi mi její olizování uzdičky a vysávání ptáka udělalo orgasmus jako hrom. I když semene jsem moc neměla.
Nakonec nás odpoutaly, mojí pravou bradavku spojily s Alicinou levou řetízkem, na kterém vysela cedulka: NOVOMANŽELÉ, SÁHNI SI PRO ŠTĚSTÍ
Paní Gita nás obě políbila a řekla, ať si vezmeme sukýnky. Dnes už nebudeme mít žádné povinnosti. Ale do půlnoci si může na nás sáhnout kterákoliv z Dam a kamkoliv.
Než se tohle všechno událo, opět vyrostl uprostřed sálu stůl, my byly posazeny do čela a začala hostina. Hudba hrála jen z reproduktorů, ale nám to nevadilo. Sice to byl tanec vždy ve třech, nebo více lidech, ale měli jsme volnost povídat si s kýmkoliv o čemkoliv.
Půlnoc tu byla coby dup.
Na svatební noc nám Paní Gita vyhradila jeden z pokojů, sundala nám řetízek a povolila jakékoliv postelové aktivity.
Takže celou zbylou noc jsme strávily vášnivým ... spánkem.
KONEC DRUHÉHO DÍLU